Πέμπτη, 19 Φεβρουάριος 2015 18:43

"Φτιάχνουν" ψυχολογικά τον Μπεργκ ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Το βαρόμετρο αλλά και το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Μάρκους Μπεργκ και στο «πράσινο» στρατόπεδο γίνεται μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να είναι έτοιμος ψυχολογικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Το -6 δεν είναι απαγορευτικό για όνειρα και ενδεχόμενη νίκη στο ματς της Κυριακής (22/2) θα βάλει για τα καλά φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η επιρροή του Σουηδού στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη, αλλά ο Μπεργκ έχει μείνει… άσφαιρος για τρία διαδοχικά παιχνίδια (κόντρα σε Πλατανιά, Παναιτωλικό και ΟΦΗ).

Φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως το θέμα είναι ψυχολογικό και γι’ αυτό έχουν όλοι πέσει πάνω του ούτως ώστε να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος έχουν τις τελευταίες μέρες πολλά τετ α τετ με τον Σουηδό προσπαθώντας να τον «φτιάξουν» για το ντέρμπι των αιωνίων.

Ο ίδιος ανυπομονεί για τη σέντρα του αγώνα και ευελπιστεί πως θα επαναλάβει ό,τι έκανε και πέρσι στο Καραϊσκάκη, βοηθώντας το «τριφύλλι» να φτάσει στο τρίποντο και να μπει γερά στη διεκδίκηση του τίτλου.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR