Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 08:30

"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Θέλουμε να δώσουμε απαντήσεις…», λέει ο Κώστας Σταματίου που περιμένει καλύτερη συνέχεια

Γράφτηκε από τον
"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Θέλουμε να δώσουμε απαντήσεις…», λέει ο Κώστας Σταματίου που περιμένει καλύτερη συνέχεια

Η απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων της Καλαμάτας είναι δεδομένη και οφείλεται στην όλη πορεία της ομάδας αλλά και στην αδυναμία που έχει δείξει στα εντός έδρας παιχνίδια.


Εκεί, όπου μετρά μόλις 2 νίκες σε 9 παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο, έχοντας μια πραγματικά πολύ άσχημη βαθμολογική συγκομιδή.
Ωστόσο ο βαθμολογικός πίνακας και το -6 από Παναργειακό και Πανελευσινιακό, λέει ότι η Καλαμάτα είναι μεν σε δύσκολη θέση, όμως έχει ακόμη περιθώρια και μαθηματικές ελπίδες, τουλάχιστον να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο.
Ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας Κώστας Σταματίου περιμένει λοιπόν ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο στην συνέχεια και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τις όποιες ελπίδες έχει για να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

«Πρέπει να
αντιδράσουμε»

Σε δηλώσεις του στο "Notosport" ο προπονητής της Καλαμάτας στάθηκε στην βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στην Ζάκυνθο, στην διάθεση των παικτών να δώσουν δείξουν καλύτερη εικόνα και να δώσουν απαντήσεις αλλά και στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο).
«Η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση και σαφώς το αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο δεν ήταν καλό αφού θέλαμε τη νίκη. Όμως δεν μπορούμε να μην κρατήσουμε την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών να ανακάμψουν. Είχαμε θετική παρουσία και χάσαμε τρεις σημαντικές ευκαιρίες μετά το 75' καθώς πέσαμε σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Γνωρίζουμε ότι από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο κόσμος έχει δίκιο να έχει παράπονα. Κρινόμαστε όλοι αυστηρά και πρέπει να αντιδράσουμε. Θέλουμε όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να δώσουμε απαντήσεις και να αντιληφθούν όλοι ότι κάτι άλλαξε στην ομάδα. Οι δυνατότητες υπάρχουν, το υλικό δεν είναι άσχημο. Από την εικόνα των παικτών στις προπονήσεις και τις συζητήσεις μαζί τους, περιμένω ότι αύριο θα δούμε μια διαφορετική Καλαμάτα. Θέλουμε μια νίκη που θα συνοδευτεί από καλή απόδοση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα το προηγούμενο διάστημα, η ομάδα έχει μαθηματικές ελπίδες και αυτό είναι κάτι που μας δίνει κίνητρο να προσπαθήσουμε», κατέληξε ο Κώστας Σταματίου που αισιοδοξεί για την συνέχεια, παρότι γνωρίζει ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι πλέον αρκετά δύσκολη.
Το -6 από την κορυφή δεν αφήνει πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών, ωστόσο το γεγονός ότι και οι πρωτοπόροι χάνουν βαθμούς κάνει τους «μελανόλευκους» να πιστεύουν ότι αν βελτιωθούν και κάνουν ένα νικηφόρο σερί θα πλησιάσουν την κορυφή.

Χωρίς προβλήματα

Αγωνιστικά, ο Κεϊτά δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Κώστα Σταματίου, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους οι Μαρτίνος, Δημητριάδης και Νιφορόπουλος. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, όπου θα γίνει σήμερα το πρωϊ ένα σύντομο χαλάρωμα με το οποίο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι.