Σάββατο, 21 Φεβρουάριος 2015 08:23

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Νίκη στο Στάδιο μετά από σχεδόν 3 μήνες ψάχνει σήμερα με Ερμή Κιβερίου

Γράφτηκε από τον

Από τις 30 Νοεμβρίου του 2014 και το ντέρμπι με τον Παναργειακό έχει να πετύχει νίκη η "Μαύρη Θύελλα" στο Δημοτικό Στάδιο.

Από τότε η Μεσσηνιακή ομάδα έπαιξε πέντε αγώνες στο γήπεδο της χωρίς να καταφέρει σε κανέναν να γευθεί την χαρά της νίκης, ενώ συνολικά στο Δημοτικό Στάδιο φέτος μετρά μόνο 2 νίκες σε 9 αγώνες.
Σήμερα Σάββατο λοιπόν η "Μαύρη Θύελλα" θα προσπαθήσει να σπάσει την κατάρα της έδρας και να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ερμή Κιβερίου. Το ματς θεωρητικά είναι στα μέτρα των Μεσσηνίων μιας και η ομάδα της Αργολίδας είναι από τις πιο αδύναμες του ομίλου και είναι χαμηλά στην βαθμολογία.
Ωστόσο, η Καλαμάτα έχει χάσει και άλλα τέτοια ματς στην έδρα της φέτος - με πιο πρόσφατο παράδειγμα το 0-2 από τον Παναρκαδικό - οπότε κανείς στο μελανόλευκοι στρατόπεδο δεν το αντιμετωπίζει ως εύκολο.
Το κλίμα πάντως είναι βελτιωμένο με τον προπονητή των «μελανόλευκων» Κώστα Σταματίου θα προσπαθεί να ανυψώσει την ψυχολογία των παικτών, να περάσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας και να πείσει τους παίκτες ότι μπορούν να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους.
O Βολιώτης τεχνικός αισιοδοξεί ότι ο κόσμος που θα πάει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο θα δει μια διαφορετική Καλαμάτα, με περισσότερη όρεξη και πιο δημιουργικό παιχνίδι το οποίο θα φέρει και την νίκη.
Σε περίπτωση που πάρει τους τρεις βαθμούς η Καλαμάτα σήμερα, τότε θα διατηρήσει ή και θα μειώσει τους 6 βαθμούς της διαφοράς που την χωρίζουν από τους πρωτοπόρους και θα πάει με καλή ψυχολογία στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό.
Αγωνιστικά, ο Κεϊτά είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Σταματίου.
Επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Λουμπαρδέας, Σκάρος, Τσάτσος, Ηλιόπουλος, Καλαντζής, Σαλαπάτας (Δημητριάδης).
Ο Κώστας Σταματίου θα ανακοινώσει την 18άδα σήμερα, μετά το γεύμα της ομάδας.

«Να στείλουμε μήνυμα
για νέο ξεκίνημα»

Σε δηλώσεις του για την σημερινή συνάντηση αναμέτρηση ο Σταματίου επισήμανε: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, με ηρεμία και πολλή δουλειά και περιμένω αυτά που κάναμε να βγούν στο γήπεδο. Θέλω τα παιδιά να έχουν καλή απόδοση, να κερδίσουν το παιχνίδι και ταυτόχρονα να δώσουν το μήνυμα στους φιλάθλους ότι κάνουμε νέο ξεκίνημα καθώς βαθμολογικά ακόμη η Μαύρη Θύελλα έχει ελπίδες για τον στόχο της ανόδου. Περιμένω και πιστεύω πως τα παιδιά θα δείξουν μια διαφορετική εικόνα, θα πάρουμε το τρίποντο και θα πάμε πιο δυνατοί για την δύσκολη συνέχεια».

Τα εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει και από το περίπτερο της «Μαύρης Θύελλας» (Ναυαρίνου και Φαρών) σήμερα από τις 10:00, ενώ τα εκδοτήρια στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας θα ανοίξουν δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Σε λειτουργία θα βρίσκεται και η κινητή μπουτίκ της ομάδας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το πρόγραμμα
και οι διαιτητές

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του 3ου ομίλου:
Σάββατο (3 μ.μ.)
Αχαϊκή - Μανδραϊκός
Νικολόπουλος (Μεσσηνίας), Καραλής (Ηλείας), Λάττας (Ηλείας)
ΠΑΟ Βάρδας - Πανελευσινιακός
Αθανασίου, Μπουντούρης, Σαρλής (Αρτας)
ΠΑΟ Λουτρακίου - Αιολικός
Διώτης, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)
Καλαμάτα - Ερμής Κιβερίου
Αγγελάκος, Δημογέροντας, Χαραλαμόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Ηλιόπουλος από την Ηλεία.
Παναργειακός - Ζακυνθιακός
Αστερής, Μπούμπας, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
Αστέρας Μαγούλας - Βύζας Μεγάρων
Γαβρίλης, Λιαμπότης, Μπατζιόπουλος (Αθηνών)
Κύμη - Δόξα Μανωλάδας 0-3 α.α.
Ρεπό: Παναρκαδικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναργειακός 31- 9 37
-. Πανελευσινιακός 33-11 37
3. Αιολικός 28-12 34
4. Καλαμάτα 20-11 31
5. Δόξα Μανωλάδας 20-14 29
6. ΠΑΟ Λουτρακίου 12-5 27
7. Παναρκαδικός 24-23    24
8. ΠΑΟ Βάρδας 21-21 23
9. Ζακυνθιακός 23-23 22
10. Βύζας Μεγάρων 19-13 19
11. Ερμής Κιβερίου 14-19    17
12. Αχαϊκή 18-31 16
13. Αστέρας Μαγούλας 14-27 12
14. Μανδραϊκός 8-21 8
-. Κύμη -
• Η Κύμη παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα
• Το ρεπό του έχει κάνει ο Αιολικός, το Λουτράκι και ο Μανδραϊκός.
• O Βύζας Μεγάρων έχει -5 βαθμούς