Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 16:46

Απάντηση Παναργειακού σε Ζακυνθιακό με υπονοούμενα…

Γράφτηκε από τον

Απάντηση στην ανακοίνωση του Ζακυνθιακού περί κλίμα τρομοκρατίας στο Αργος, έδωσε η διοίκηση του Παναργειακού υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψεύδη και καλεί την ομάδα του Ιονίου να ανακαλέσει, γιατί θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Μάλιστα οι Αργίτες αφήνουν υπονοούμενα πως πίσω από την ανακοίνωση του Ζακυνθιακού κρύβονται άλλες ομάδες…
Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση του Παναργειακού, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο:
"Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε ανακοίνωση που φέρεται ότι εκδόθηκε από το Δ.Σ. της ομάδας του Ζακυνθιακού. Αντιλαμβανόμαστε ότι η πικρία τους από τη μεγάλη ήττα που γνώρισαν από τον Παναργειακό τους στεναχώρησε, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το περιεχόμενο του εν λόγω δελτίου τύπου το οποίο βρίθει ανακριβειών, αστήρικτων κατηγοριών και φανταστικών "γεγονότων".
Ο Παναργειακός έχει αποδείξει πολλάκις την άριστη φιλοξενία του προς όλες τις ομάδες και συγκεκριμένα στον Ζακυνθιακό  και σε αυτόν που δήλωσε πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος κάθισε με παράγοντες του Παναργειακού  και τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών στο φουαγιέ του γηπέδου(υπάρχει σχετική φωτογραφία που την δίνουμε στην δημοσιότητα).
Πως συνέβη αυτό αν είχαν προηγηθεί τα επεισόδια που ψευδώς αναφέρει η ανακοίνωση; Καλούμε το Δ.Σ. του Ζακυνθιακού να προβεί σε άμεση ανάκληση της κατάπτυστης αυτής ανακοίνωσης εντός 48 ωρών, άλλως δηλώνουμε  ότι θα προσφύγουμε ενώπιον των αρμόδιων αρχών για όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά αναφέρονται σε αυτό.
Τέλος, αναρωτιόμαστε ποιός πραγματικά συνέταξε αυτήν την συκοφαντική ανακοίνωση; Ποιόν πραγματικά εξυπηρετεί; Ποιός είναι ο απώτερος σκοπός τους; Ο Παναργειακός αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο, τέτοιου είδους ενέργειες και πρακτικές έχουν φτάσει στ' αυτιά μας ότι ακολουθούν άλλες ομάδες".