Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 19:40

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Χριστοφιλέα και Σκάρο στην Ελευσίνα

Γράφτηκε από τον

Η νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Ερμή Κιβερίου επανέφερε την Μαύρη Θύελλα στα θετικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα επανέφερε και την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

Μπορεί η νίκη να ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη απέναντι σε μια σχετικά αδύναμη ομάδα, όμως τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί στο Δημοτικό Στάδιο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα είχε μείνει 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, είχαν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα αλλά και άγχος για το ματς.
Το τρίποντο λοιπόν έγινε δεκτό με ικανοποίηση στους μελανόλευκους οι οποίοι πλέον μπορούν να προετοιμαστούν με ηρεμία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανελευσινιακό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς, το οποίο μπορεί να ξαναβάλει την Καλαμάτα σε τροχιά τίτλου ή και να την θέσει οριστικά εκτός μάχης.
Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι 6 βαθμούς πίσω από τον Πανελευσινιακό ο οποίος είναι μαζί με τον Παναργειακό στην κορυφή. Με διπλό η Καλαμάτα πλησιάζει σημαντικά και επιπλέον θα περιμένει νέες απώλειες ενός ή και των δύο πρωτοπόρων στην συνέχεια αφού την επόμενη αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους. Σε περίπτωση ήττας αντίθετα, ουσιαστικά χάνει από τώρα κάθε ελπίδα για τίτλο.

Χωρίς προβλήματα

Η προετοιμασία για το ματς στην Ελευσίνα ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Κώστας Σκάρος προπονήθηκε κανονικά αφού ο τεχνικός της Καλαμάτας Κώστας Σταματίου δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο περιστατικό που έγινε το περασμένο Σάββατο. Να θυμίσουμε ότι ο Σκάρος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του στον Σταματίου την στιγμή που αντικαταστάθηκε, κάτι που έγινε αντιληπτό σε όλο το γήπεδο. Ωστόσο από την στιγμή που ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά χθες, φαίνεται πως δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία και θα είναι παρών στο ματς της Κυριακής. Ετοιμος για το ματς στην Ελευσίνα θα είναι όμως και ο Τάσος Χριστοφιλέας, ο οποίος λόγω ενός μικροτραυματισμού δεν αγωνίστηκε - κυρίως προληπτικά - στο ματς με τον Ερμή Κιβερίου. Ο ικανός αμυντικός μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του Σταματίου για το Κυριακάτικο ματς.
Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν εν όψει Ελευσίνας και έτσι ο Σταματίου θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μούζος περνά μια ίωση και θα φανεί τα επόμενα 24ώρα αν θα είναι έτοιμος να πάεει στην Ελευσίνα.

Ζήτησε να φύγει ο Κορκοντζέλος,
έξι κίτρινες ο Λουμπαρδέας

Στο μεταξύ ο Κορκοντζέλος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Να θυμίσουμε ότι ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα από την Καλαμάτα, με την οποία έπαιξε μόνο ως αλλαγή στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων.
Τέλος, ο Λουμπαρδέας έχει φτάσει τις 6 κίτρινες και είναι στο όριο καθώς αν δεχθεί την 7η κάρτα τότε θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα ματς της ομάδας.