Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 19:48

"Αυτά που έγιναν δεν τιμούν κανέναν" λέει ο Μποροβήλος για το επεισόδιο στη Σούπερ Λιγκ

Γράφτηκε από τον

Ακρως επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ την Τρίτη (24/2) και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Γιώργος Μποροβήλος... σφύριξε νωρίς τη λήξη του.

 

Πάντως, στις δηλώσεις του ο επικεφαλής της Λίγκας κράτησε χαμηλούς τόνους και αρχικά είπε:

«Δεν έχουμε λόγους να κρύψουμε ότι ήταν ένα επεισοδιακό Δ.Σ. και το διέκοψα. Διέρχεται κρίση το ποδόσφαιρο. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Αύριο στη συνάντηση με τον κ. Κοντονή θα συζητηθούν τα γενικότερα θέματα ποδοσφαίρου και την επόμενη εβδομάδα στο Δ.Σ. μας θα μαζέψουμε ό,τι μπορούμε φέτος και θα μπουν ξεκάθαροι κανόνες για του χρόνου. Ο Έλληνας αγαπάει και θέλει το ποδόσφαιρο».

Για να προσθέσει αναφορικά με το τι συνέβη ακριβώς κατά τη διάρκεια του Δ.Σ.: «Δεν θα ήθελα να πω. Αυτά είναι θέματα που λόγω των πολλών ανθρώπων που ήταν παρόντες θα τα μάθετε. Είναι θέματα κουτσομπουλιού και τραυματίζουν το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ένταση και γι' αυτό διέκοψα το συμβούλιο. Δεν είναι θέμα να πάρω θέση. Αν θέλει κάποιος να προχωρήσει το θέμα σε επίπεδο πειθαρχικό, μπορεί να το κάνει. Εγώ οφείλω να συγκεράσω καταστάσεις πάνω σε θέματα διαφάνειας. Δεν έκρυψα ότι αυτό το γεγονός μας πάει πίσω. Γι' αυτό και διέκοψα το συμβούλιο, γιατί άμεσα έπρεπε να σταματήσει αυτό. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα για να λύνουμε έτσι τις διαφορές μας. Πρέπει να πάμε με νόμους και κανόνες και όχι με αντεγκλήσεις τέτοιου είδους. Τα γεγονότα που έγιναν δεν τιμούν κανέναν. Ούτε εγώ θα το ωραιοποιήσω. Ήταν κάτι που θα έπρεπε να είναι απευκταίο και να μην είχε συμβεί».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR