Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 17:44

Σοβαρές καταγγελίες και στο ιταλικό ποδόσφαιρο!

Γράφτηκε από τον

Στην Ελλάδα έχουν συμβεί πολλά τις τελευταίες μέρες εντός και εκτός γηπέδων που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο, αλλά και στην Ιταλία δεν πάνε πίσω. Η θέληση της Σαμπντόρια να εντάξει στο δυναμικό της τον κεντρικό μέσο της Παλέρμο, Έντγκαρ Μπάρετο στάθηκε ο λόγος να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του προέδρου των Σικελών.



Μάλιστα , όπως αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης των Γενοβέζων, Μάσιμο Φερέρο έγινε δέκτης απειλών κατά της ζωής του από τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι και περιμένει την αντίδραση των ιταλικών αρχών που τον είχαν τιμωρήσει αυστηρά για ένα ρατσιστικό σχόλιο του για τον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ.

«Δέχτηκα ποινή τριών μηνών, επειδή έκανα ένα αστείο, τώρα περιμένω τη δικαιοσύνη να παρέμβει, γιατί είμαι νευριασμένος μαζί του. Κερδίζει δημοσιότητα με το να με προσβάλλει. Αρκετά με τις προσβολές. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω για τον Μπαρέτο και απείλησε να με σκοτώσει! Ο Τζαμπαρίνι χρειάζεται να αναλογιστεί πόσους παίκτες έχει πάρει από άλλους με υπόγειο τρόπο. Τον κάλεσα και του είπα πως θα μπορούσε να υπάρχει μία διαπραγμάτευση για τον Μπαρέτο, αλλά σέβομαι τους ηλικιωμένους ανθρώπους οπότε θα έπρεπε να παραμείνει ήρεμος. Κατανοώ όλους τους προέδρους που δεν έχουν κακία. Κάθε τόσο ο Τσαμπαρίνι χάνει το κεφάλι του».

Καμία υπόσταση δεν έχουν οι κατηγορίες που του εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, αντέτεινε ο Τζαμπαρίνι, ο οποίος του ζήτησε να μην ασχοληθεί με τον Παραγουανό μέσο της Παλέρμο.

«Ο Φερέρο είναι τρελός. Ποτέ δεν απείλησα να σκοτώσω κανέναν. Έχω αποθηκευμένα όλα τα μηνύματα. Του είπα να μιλήσει στον Μπαρέτο μέχρι να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του και έγραψα: “Μπράβο, θα κοιτάξεις θα κοιτάζεις στην όχθη του ποταμού”. Αυτό σίγουρα δεν είναι απειλή».

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM