Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 12:08

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Για βαθμούς στο γειτονικό ντέρμπι με Εθνικό

Γράφτηκε από τον

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, το Διαβολίτσι νίκησε την Εράνη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, μιας και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η συνέχεια για τον ΑΟΔ περιλαμβάνει το γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό, ο οποίος έχει ένα βαθμό λιγότερο και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς.
"Πάμε στο Μελιγαλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς ο Εθνικός καίγεται για βαθμούς. Οφείλουμε όμως να κυνηγάμε βαθμούς ή βαθμό σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Το ματς έχει ιδιαιτερότητες, γιατί είναι τοπικό ντέρμπι. Θα είμαστε αντίπαλοι όμως μόνο για 90 λεπτά. Εύχομαι να γίνει ωραίο παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει", δηλώνει στο "Ν" ο Σωτήρης Δημάκης για το ματς της Κυριακής.
Ο προπονητής του Διαβολιτσίου αισιοδοξεί ότι η ομάδα του δεν θα έχει φέτος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική το άγχος της παραμονής, καθώς όπως λέει: "Το πρόγραμμα είναι βατό και εξαρτάται από εμάς. Εάν πάρουμε βαθμούς με τον Εθνικό, θα είμαστε σχετικά άνετοι. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση".
Αγωνιστικά, οι παίκτες του ΑΟΔ επέστρεψαν την Τρίτη στο γήπεδο μετά από τριήμερο ρεπό. Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες με εξαίρεση τον στρατευμένο Βεργόπουλο.
Ο Γ. Σκαρπαλέζος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.