Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 12:48

«Σεισμικές δονήσεις» στη Λαμία, απίστευτο το φύλλο αγώνα

Γράφτηκε από τον

Τα... όργια που έγιναν την Τετάρτη στο γήπεδο της Λαμίας, ανάμεσα στους οπαδούς της τοπικής ομάδας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, χαμένους βγάζουν, πέρα από το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ομάδα της Φθιώτιδας.

Τα όσα έγιναν προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις, που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σήμερα στην παραίτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου! Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, πάντως, δεν είναι τα συγκεκριμένα ντροπιαστικά επεισόδια, αλλά η ανακοίνωση, από τη διοργανώτρια αρχή, της τιμωρίας του Χουσεΐν Μουμίν με επτά αγωνιστικές, ανήμερα του αγώνα με την Καρδίτσα, όπου ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε βασικός! Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποβληθεί στο περιθώριο της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής, με τον Πιερικό στην Κατερίνη, και σήμερα η Αναγέννηση -όπως έχει δικαίωμα- θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Λαμία. Στην περίπτωση που δικαιωθούν -όπως είναι και το αναμενόμενο-, τότε η ομάδα της Φθιώτιδας θα κερδίσει το ματς στα χαρτιά (3-0), ενώ θα επιβληθεί πρόστιμο στη Λαμία, σύμφωνα με το άρθρο 23, παρ.9, του ΚΑΠ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι απογοητευμένος για μια σειρά από λόγους, μεταξύ των οποίων και η αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία και, αφού προηγηθεί συμβούλιο, θα παραχωρήσει, στις 7μ.μ., έκτακτη συνέντευξη Τύπου.
Το χυδαίο φύλλο αγώνος
Πάντως, το κατηγορητήριο κατά του Μουμίν, στο φύλλο αγώνος με τον Πιερικό, είναι καταπέλτης, σύμφωνα με τα όσα έχει γράψει ο ρέφερι Κατσικογιάννης, κάτι που δικαιολογεί την τιμωρία των επτά αγωνιστικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Κατσικογιάννης έχει γράψει ότι, ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια, ο Μουμίν έβρισε με χυδαίο τρόπο τα Θεία απευθυνόμενος προς τον α' βοηθό, τον απώθησε, ενώ είπε στον διαιτητή: «Μην τολμήσεις να γράψεις τίποτα, θα σε γαμ... και θα σου κάνω μεγάλο κακό. Δεν ξέρεις ποιος είμαι!». Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το αρνείται, ενώ από την πλευρά της Λαμίας ισχυρίζονται πως γνώριζαν πως ο παίκτης έχει τιμωρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα και υποστήριζαν ότι το φύλλο αγώνα εστάλη από τη Football League στις 2.30 της Τετάρτης (25/02), δηλαδή μισή ώρα πριν από την έναρξη του ματς με την Αναγέννηση, και το ποινολόγιο εστάλη στις 4μ.μ.!
Πηγή: sentragoal.gr