Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 12:57

«Κατάληψη» στη Δράμα από 4.000 οπαδούς του Άρη!

Γράφτηκε από τον

Οι διαφορετικές απόψεις και οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις έδωσαν τη θέση τους στην οριστική συμφωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του Αρη και της Δόξας Δράμας, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου αγώνα.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, η τοπική αστυνομική διεύθυνση έδωσε την απαιτούμενη έγκριση και περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του Αρη αναμένεται να ταξιδέψουν στη Δράμα, για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτό που τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις επαφές που είχε με την αστυνομία, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Αρη, είναι ότι δεν μπορεί να αποτραπεί μαζική παρουσία των οπαδών των «κιτρίνων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι θα είναι υπέρ της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα να επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση, όπως και τελικά θα γίνει. Οπως αποφασίστηκε, στους οπαδούς των «κιτρίνων» θα παραχωρηθούν οι θύρες πέντε και έξι, χωρητικότητας 4.000 θεατών περίπου. Λύση βρέθηκε και στο θέμα των εισιτήριων που θα πρέπει να προπληρώσει ο Αρης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με μέλη της διοικούσας επιτροπής των γηπεδούχων. Το πιθανότερο είναι ότι ο Αρης θα καταβάλει το αντίτιμο, αρχικά, για τα 700 εισιτήρια των οπαδών που θα ταξιδέψουν με πούλμαν, ενώ όσοι πάνε στη Δράμα με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα θα προμηθευτούν εισιτήρια από ειδικό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο. Ακόμα ένα θέμα, που λύθηκε χθες, είναι αυτό της τιμής των εισιτηρίων, τα οποία τελικά θα κοστίζουν πέντε ευρώ. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πάντως, οι παίκτες του Αρη θα αγωνιστούν με γεμάτες τσέπες, καθώς χθες πέρασαν από τα γραφεία και εξοφλήθηκαν για τον τρέχοντα μήνα.
Οι προτάσεις του Αρη
Τη θέση του Αρη για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας ότι απαιτούνται τολμηρές πολιτικές αποφάσεις: «Αν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν, τότε είμαι μαζί με αυτούς που επέλεξαν τη συγκεκριμένη κίνηση. Χρειάζονται τολμηρές πολιτικές αποφάσεις, προκειμένου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του. Ο Αρης έχει προτάσεις και άποψη για όσα συμβαίνουν, παρά το γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική. Ως μεγάλη ομάδα είμαστε υποχρεωμένοι να βγούμε μπροστά και ο Αρης μπορεί να φανεί χρήσιμος, έχοντας την εμπειρία δεκαετιών στη Superleague».
«Καμπανάκι» από Σφυρή για την εκκαθάριση
Την προσοχή των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, σχετικά με την εκκαθάριση της ΠΑΕ, εφιστά, με χθεσινές του δηλώσεις, ο γνωστός νομικός Γιώργος Σφυρής. Σύμφωνα με την εκτίμηση του πρώην μέλους του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, οι διαδικασίες έχουν αργήσει σε ανησυχητικό βαθμό και θα πρέπει να υπάρξει άμεση κινητοποίηση, προκειμένου οι «κίτρινοι» να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα: «Ο Αρης αυτήν τη στιγμή είναι στο σημείο μηδέν όσον αφορά την εκκαθάριση. Υπάρχουν καλές προθέσεις, ένα αξιόλογο νομικό επιτελείο αλλά θεωρώ πως είναι αργά, με τα σημερινά δεδομένα, αν και υπάρχουν παράμετροι που δεν μπορούμε ακόμα να υπολογίζουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός νομικός.
Πηγή: sentragoal.gr