Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 13:14

Το σκέφτονται για έφεση στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχουν αποφασίσει εάν θα εξασκηθεί το δικαίωμα της έφεσης στην ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ποινής από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στη διοίκηση και στον Γιάννη Αλαφούζο, διότι θεωρούν ότι απέδειξαν στην απολογία τους ότι έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.  Η ΠΑΕ έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην εξασκήσουν το δικαίωμα τους, όχι επειδή θεωρούν ότι δεν έχουν δίκιο, αλλά γιατί εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να το βρουν.  Όπως εκτιμούν στο Τριφύλλι, τα πειθαρχικά όργανα του Συνεταιρισμού και της ΕΠΟ εξαντλούν την αυστηρότητα τους όταν πρόκειται για τον Παναθηναϊκό και κλείνουν τα μάτια όταν αφορά τον Ολυμπιακό, όπως συνέβη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ. Την τελική απόφαση για το αν θα καταθέσουν έφεση θα την πάρουν εντός της ημέρας και θα δοθούν και οι σχετικές οδηγίες στο νομικό επιτελείο.
Απογοήτευση και στην ομάδα
Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού πληροφορήθηκαν την ποινή το βράδυ της Πέμπτης και στο άκουσμα της, αισθάνθηκαν μεγάλη απογοήτευση.  Στον αγωνιστικό χώρο κέρδισαν μία δίκαιη νίκη και είχαν τις πιθανότητες του να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, όμως η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής τους  στερεί το δικαίωμα. Βέβαια, από τις συζητήσεις που είχαν την Τετάρτη και την Πέμπτη, είχαν προϊδεασθεί για αυτό που θα ακολουθούσε, αφού σε όλα τα μέσα ενημέρωσης "έπαιζε" το βαρύ κατηγορητήριο προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το ζητούμενο από εδώ και στο εξής είναι να διατηρήσουν το κίνητρο τους στο πρωτάθλημα, διότι είναι λογικό μία τέτοια εξέλιξη να αποσυντονίζει και να δημιουργεί το αίσθημα της αδικίας και της παραίτησης.Ο Αναστασίου είχε μία πρώτη κουβέντα με τους συνεργάτες του για το ζήτημα και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να κρατήσει τη συγκέντρωση και την προσήλωση των ποδοσφαιριστών του.
Πηγή: sport24.gr