Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 13:52

Ετοιμος να γράψει ιστορία o Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος νια το αυριανό ραντεβού του Τσικλητήρα με την… ιστορία.

Η ομάδα της Πύλου θα διεκδικήσει το κύπελλο Μεσσηνίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας, στις 6 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Ο Τσικλητήρας είχε βρεθεί σε τελικό και την περίοδο 2009-10, αλλά ηττήθηκε με 4-1 από την Εράνη. Τώρα όμως ελπίζει ότι θα σηκώσει το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του.
"Οταν παίζεις σε έναν τελικό οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι, όπως αρμόζει στις δύο φιναλίστ. Είναι μεγάλη τιμή για μια επαρχιακή ομάδα να παίζει σε τελικό και να διεκδικεί το κύπελλο. Τέτοιες συμμετοχές "βαραίνουν" την ιστορία της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο", δηλώνει στο "Ν" ο Νίκος Κακαλέτρης παραμονές του τελικού με τον Απόλλωνα.
Ο Τσικλητήρας θα αγωνιστεί αύριο με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την τρίτη διαδοχική νίκη με το Μεσσηνιακό στην Α' τοπική, όπου φιγουράρει στην 5η θέση.  Είχαν προηγηθεί αυτές με Κορώνη και Σπερχογεία, ενώ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει 5 νίκες (με Αρφαρά, Ασπρόχωμα οι άλλες δύο)  και μια ισοπαλία με το Δώριο.
Ο Ν. Κακαλέτρης σημειώνει βέβαια ότι: "Το ματς με τον Απόλλωνα είναι ξεχωριστό και με ιδιαιτερότητες. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε".

Διανυκτέρευση στο "Horizon Blu"!

Στους ρυθμούς του αυριανού τελικού κινείται η Πύλος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 300 φίλοι του Τσικλητήρα, είτε με πούλμαν, είτε με ΙΧ θα βρεθούν στην Καλαμάτα.
Η διοίκηση απευθύνει μάλιστα κάλεσμα και στους παλιούς διοικητικούς παράγοντες, αλλά και παίκτες που έχουν τιμήσει την ομάδα να δώσουν το "παρών" στον Κορδία.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η σημερινή τελευταία προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο τελικός και σήμερα το βράδυ η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο παραλιακό ξενοδοχείο της Καλαμάτας "Horizon Blu"!