Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2015 13:02

Τι είχε γίνει στον περσινό τελικό κυπέλλου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Στα πέναλτι είχε κριθεί ο περσινός τελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας μεταξύ της Κυπαρισσίας και της Εράνης.

Η Κυπαρισσία νίκησε με 5-3 (1-1 κανονικός και παράταση) και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της στο κατάμεστο από φιλάθλους Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Η Κυπαρισσία άνοιξε το σκορ στο 26'  με τον Στρέπι, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από τον Αθανασόπουλο που φέρει ευθύνη για το γκολ. Η Εράνη ισοφάρισε στο 78' με τον Χρονόπουλο, σε μια φάση όπου έφερε ευθύνη ο Ντουγερόγλου.
Στην παράταση η Κυπαρισσία ήταν αυτή που κυριάρχησε και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο να τελειώσει το ματς πριν την διαδικασία των πέναλτι. Είχε ένα δοκάρι και 3-4 κλασικές ευκαιρίες, ενώ και η Εράνη είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Κόλλια!
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
(Κ) Λυδιώτης 1-0
(Ε) Κώτσος 1-1
(Κ) Ανδρουτσής 2-1
(Ε) Γιάννης 2-2
(Κ) Παναγόπουλος 3-2
(Ε) Χρονόπουλος απόκρουση
(Κ) Στρέπι 4-2
(Ε) Κόλλιας 4-3
(Κ) Μιτρόφ 5-3
Tον τελικό διαιτήτευσε ο Τσεκούρας με βοηθούς την Αθανασόπουλου και τον Αδαμόπουλο.Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης.
Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Κόλλιας (38'), Παναγόπουλος (57'), Κιούτακ (68'), Γιάννης (68'), Μιτρόφ (77'), Αλμπαν (84'), Κώτσος (104'), Σιγέρης (104), Ασημακόπουλος (115').
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μανδραπήλιας, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Μιτρόφ, Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλος (74' Σιγέρης - 106' Σούπουλι), Παναγόπουλος.
Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Δαλαβούρας, Σταματόπουλος, Μπίζος, Ζαφείρης, Κωνσταντόπουλος.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μπεγκελτζής (106' λ.τ. Ασημακόπουλος), Αλμπαν, Μιχαλακόπουλος, Γιάννης, Μοροσάνου (20' λ.τ. Αναστασόπουλος), Κιούτακ (119' Κωνσταντόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Κώτσος, Κόλλιας, Χρονόπουλος.
Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Χότι, Φαρμάκης.