Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 12:24

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-2: Εκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά συνεχίζει στη μάχη της πρωτιάς

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-2: Εκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά συνεχίζει στη μάχη της πρωτιάς

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Πάμισος που προηγήθηκε με 3-0 απέναντι στο Ασπρόχωμα όμως χαλάρωσε μετά το 60' με αποτέλεσμα να ανέβουν οι φιλοξενούμενοι και να μειώσουν σε 3-2, χωρίς όμως να μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.


Η ομάδα της Μεσσήνης έμεινε έτσι στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Κυπαρισσία, και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για τίτλο ενώ το Ασπρόχωμα δεν έχει ελπίδες παραμονής.
Στο 16' σουτ του Α. Καλογερόπουλου έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 23' ο Ι. Καλογερόπουλος με πλασέ πέτυχε το 1-0 ενώ στο 27' από κόρνερ του Α. Καλογερόπουλου, ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0
Στο 35' ο Ι. Τρίψας και  στο 42' ο Αργυρόπουλος νικήθηκαν από τον Ζησιμάτο για να ολοκληρωθεί με 2-0 το πρώτο ημίχρονο.
Στο 48' ο Κάνιστρας βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Ζησιμάτος σωτήρια.
Στο 57' Ι. Καλογερόπουλος με σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 3-0.
Στην συνέχεια ο Πάμισος χαλάρωσε, πήραν χρόνο συμμετοχής και νεαροί παίκτες ενώ το Ασπρόχωμα πίστεψε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το ματς.
Στο 78' ο Κουρούπης με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση μακρινό, έσκασε στο έδαφος πέρασε από αμυντικούς επιθετικούς και κατέληξε στη γωνία της εστία του Παμίσου για το 3-1.
Στο 85' ο Κουρούπης εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια και ο Ηλ. Ηλιόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 ωστόσο στα λεπτά που απέμειναν ο Πάμισος κράτησε τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλιόπουλος σκόραρε απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια.
Διαιτητής ήταν ο Γκούμας και βοηθοί οι Τσίρμπας, Π. Ηλιόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κυριακόπουλος, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Ι. Καλογερόπουλος, Μανιάτης, Κωνσταντόπουλος, Κάνιστρας (59' Σταματόπουλος), Χρ. Τρίψας, Χελάς (71' Μεμά), Αργυρόπουλος, Α. Καλογερόπουλος (59' Δρακόπουλος).
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Ζησιμάτος, Αρβανίτης, Ζαφειρόπουλος, Κωστέας (46' Φουρναράκος), Καραχάλιος, Πετσόπουλος, Πολίτης, Χριστόπουλος (63' Δ. Γυφτέας), Ηλ. Ηλιόπουλος, Κουρούπης, Φίλιος (69' Μαραγκός).