Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 12:57

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 5-1: Καταιγιστικοί οι "ερυθρόλευκοι", ανέβηκαν και πάλι στην 3η θέση

Γράφτηκε από τον

Καταιγιστικός ήταν το απόγευμα του Σαββάτου ο Τέλλος Αγρας ο οποίος επικράτησε εντός έδρας της Ανδρούσας με το επιβλητικό σκορ 5-1.


Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο για την ομάδα των Γαργαλιάνων, η οποία κατόρθωσε στο τελευταίο 15λεπτο του α' ημιχρόνου να βάλει τις βάσεις για την άνετη, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, επικράτηση, καθώς προηγήθηκε με 3-0. Στην επανάληψη σημείωσε και άλλα δύο γκολ, που ήρθαν ως επιβράβευση για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη διάρκεια της αναμέτρησης. Μετά το 5-0 ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας, "έριξε" στο παιχνίδι τρεις νεαρούς παίκτες, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε τους Θανάση Καμπύλη, Κώστα Σικαλιά (γεννηθέντες το 1998) και Δημήτρη Γεωργιόπουλο (γεννηθείς το 1999).
Με τη νίκη αυτή, ο Τέλλος Αγρας έπιασε στην 3η θέση τον Απόλλωνα, που την ίδια ημέρα γνώρισε την ήττα στην Καλαμάτα από τον Εθνικό Μελιγαλά.
Από την άλλη η Ανδρούσα είχε εξαρχής δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, αλλά και με διαφορά δυναμικότητας κάνει που φάνηκε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Προσπάθησε όσο τις επέτρεπαν οι δυνάμεις της να διεκδικήσει κάτι καλό, όμως μετά και τα τρία γκολ που δέχτηκε στο α' μέρος δεν ήταν εύκολο να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 81' με πλασέ του Βοσνάκη.
Για τον Τέλλο Αγρα, τα γκολ έβαλαν ο Τόσκα στο 31' με κεφαλιά, στο 41' ο Κολεσνιτσένκο με τον ίδιο τρόπο, στο 44' ο Κορομηλάς με διαγώνιο σουτ και το ημίχρονο έληξε με 3-0. Στο β' μέρος ο Τουρλίδας με πλασέ έκανε το 4-0 και στο 75' ο Κ. Γεωργόπουλος "έγραψε" το 5-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νίκας, Ζαρακοβίτης, Αντωνόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Πότσης, Αθ. Γεωργακόπουλος (65' Καμπύλης), Κ. Γεωργόπουλος, Μπερερής, Κορομηλάς, Τριανταφυλλάκης, Νάκος (80' Σικαλιάς), Τουρλίδας, Κολεσνιτσένκο (76' Δ. Γεωργιόπουλος), Τόσκα.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Λίβας, Κρεμύδας, Γκούνης, Πατσιώτης (80' Κωνσταντόπουλος), Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Βοσνάκης, Θεοδωσόπουλος, Καρλαύτης, Καλογερόπουλος, Φαράντος (67' Δέδες).