Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 15:04

Νοκ άουτ και ο Σαντάνα στον Ολυμπιακό!

Γράφτηκε από τον

Δύο ακόμα σημαντικές απουσίες ήρθαν να προστεθούν σε αυτές που προϋπήρχαν στον Ολυμπιακό, λίγες μόνο ώρες πριν από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

 

Όπως αναμενόταν, ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμειναν εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Βίτορ Περέιρα λόγω των μυϊκών τους τραυματισμών. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και θα είναι θεατές του μεγάλου αγώνα, όπως και ο Νταβίντ Φουστέρ, που πάντως έκανε ατομικό πρόγραμμα και παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Η έκπληξη ήρθε με την απουσία του Φελίπε Σαντάνα από την αποστολή, όπως και του Τάσου Αυλωνίτη! Αυτό σημαίνει πως το δίδυμο Σιόβα-Μποτία (παρότι ο δεύτερος προέρχεται από τρίμηνη απουσία) είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», αφού η άλλη λύση για την άμυνα είναι ο Βούρος. Εκτός έμειναν οι Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης.

Στην αποστολή μπήκαν οι Ρομπέρτο και Μέγιερι, κάτι που ίσως σημαίνει πως ο Ισπανός δεν είναι απίθανο να αγωνιστεί βασικός, αν και ο Ούγγρος έπαιζε ως τώρα στους αγώνες του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μποτία, Μανιάτης, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντοσεβί, Κασάμι, Γιαννούλης, Σιόβας, Σάλιακας, Βούρος.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR