Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 18:21

Σφράγισε την άνοδο και θέλει τον τίτλο ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
Σφράγισε την άνοδο και θέλει τον τίτλο ο Πανθουριακός

Το διπλό επί του Αίαντα Καλαμάτας στο «Π. Μπαχράμης» σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο του Πανθουριακού στην Α' τοπική.


Η ομάδα της Θουρίας εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη προνομιούχο τριάδα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και πλέον ο επόμενος στόχος της είναι να διατηρηθεί στην πρώτη θέση ώστε να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του τίτλου.
Στην Θουρία όπως είναι λογικό υπάρχει ικανοποίηση καθώς η ομάδα πέτυχε φέτος αυτό που έχασε στις λεπτομέρειες τα δύο προηγούμενα χρόνια και εξασφάλισε την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Ο προπονητής της Γιώργος Αργυρόπουλος δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την δίκαιη όπως τονίζει επιτυχία.
«Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες που κάναμε φέτος από το ξεκίνημα της χρονιάς. Παρά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα, η ομάδα ήταν σοβαρή, βελτιωνόταν όσο περνούσε η χρονιά και ταυτόχρονα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω λοιπόν ότι δίκαια είμαστε μια από τις τρεις ομάδες που ανεβαίνουν στην Α' τοπική. Οι κόποι των τριών τελευταίων ετών επιβραβεύθηκαν», τόνισε ο νεαρός τεχνικός που θέλει πάντως να κλείσει τη χρονιά ως πρωταθλήτρια η ομάδα του.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την άνοδο, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε εξ ίσου σοβαροί στα τελευταία παιχνίδια, να κλείσουμε με θετική εικόνα τη χρονιά και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα».
Να σημειωθεί πως ο Πανθουριακός είναι στην κορυφή της Α1 τοπικής με 48 βαθμούς. Ακολουθούν ο Μιλτιάδης με 43 και ο ΑΟ Φαραί με 41 βαθμούς. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ο Πανθουριακός θα παίξει διαδοχικά με Μιλτιάδη εντός, Νέο Άρις εκτός και Κεραυνό εντός.