Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 13:43

Απειλητικά μηνύματα σε Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον
Απειλητικά μηνύματα σε Καλογερόπουλο

Στο... στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε χθες το βράδυ, ο Χάρης Καλογερόπουλος, ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει στο αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, για την δεύτερη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι πέταξαν χθες το βράδυ, φέϊγ βολάν με απειλητικά μυνήματα στην είσοδο της οικίας του 32χρονου ρέφερι, στο Ψυχικό. Ο διεθνής διαιτητής, αστυνομικός στο επάγγελμα, ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη. Θέμα κωλύματος πάντως, δεν υπάρχει.


Η τρομερή συγκυρία
Παραμονή του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, χθες, ο Χάρης Καλογερόπουλος είχε γενέθλια, δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου του και απόψε θα στρογγυλέψει σε 100 τους αγώνες του σε επαγγελματικό επίπεδο. Τρομερή συγκυρία δηλαδή για τον Αθηναίο ρέφερι που αν καταφέρει να πάρει και υψηλό βαθμό στο... διαγώνισμα του ΟΑΚΑ θα είναι προφανές πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο αστυνομικός στο επάγγελμα ρέφερι συμπλήρωσε το 32ο έτος της ηλικίας του τη μέρα που ο Ολυμπιακός έκλεισε 9 δεκαετίες ζωής. Παράλληλα, έχοντας προγραμματίσει θρησκευτικό γάμο για τον προσεχή Ιούλιο χθες Τρίτη, δημοσιεύτηκε η αγγελία.
Κι όλα αυτά ενώ έφτασε η ώρα της 100άρας. Ο Καλογερόπουλος έχει διευθύνει μέχρι τώρα 42 αγώνες της Super League, 27 της Football League, 22 της Γ' Εθνικής και στο 8 στο Κύπελλο. Μάλιστα, στο ένα από τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας σφύριξε για 45 λεπτά. Ηταν 6 Φεβρουαρίου 2010, όταν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ ως 4ος για το ματς ΑΕΚ - Ξάνθη (3-1) έχοντας οριστεί τότε ως διαιτητής Β' Εθνικής. Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ωστόσο έμελλε να αποχωρήσει τραυματίας και ο Καλογερόπουλος πήρε αναπάντεχα το βάπτισμα του πυρός στη μεγάλη κατηγορία στο δεύτερο ημίχρονο.
Πηγή: sentragoal.gr