Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2015 16:08

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η σκέψη στην Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Την 10η φετινή της νίκη πανηγύρισε την Κυριακή η Καλαμάτα με 2-1 επί της Βάρδας και ισοβαθμεί με τον Αιολικό στην 3η θέση του τρίτου ομίλου της Γ' εθνικής.

Το τρένο της ανόδου όμως έχει χαθεί, μιας και ο πρωτοπόρος Πανελευσινιακός είναι στο +9 και ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές για το φινάλε.
Η Μεσσηνιακή ομάδα όμως, οφείλει να παίξει για την ιστορία της και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Αλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε δει τα δεδομένα να αλλάζουν όσον αφορά την άνοδο και να προβιβάζονται περισσότερες ομάδες. Οπως και να 'χει ο νέος τεχνικός Μιχάλης Καβαλιέρης ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν χαρακτήρα και να τερματίσουν στη 2η θέση.
Κάτι που σημαίνει ότι η "Μαύρη Θύελλα" θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος, ώστε παράλληλα να μην δώσει και… τροφή για σχόλια. Διότι θα αντιμετωπίσει και αντιπάλους που "καίγονται" για βαθμούς. Μία από αυτές είναι και η Αχαϊκή, με την οποία θα ανταμώσει την προσεχή Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο.
Πρόκειται για το δεύτερο σερί εντός έδρας, στο οποίο η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες. Η εικόνα της απέναντι στη Βάρδα ήταν πολύ καλή και θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.
Η Αχαϊκή προέρχεται από την ισοπαλία (1-1)  στην Κάτω Αχαγιά με το Λουτράκι, με την οποία παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και θα ψάξει για βαθμούς στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Να σημειωθεί πως μετά την Αχαϊκή, ακολουθεί για την Καλαμάτα το ντέρμπι στο Αργος με το δεύτερο Παναργειακό.  Το ανησυχητικό είναι ότι οι Νιφορόπουλος και Λουμπαρδέας έχουν έξι κίτρινες κάρτες και αν δουν την Κυριακή την 7η, θα χάσουν τα δύο επόμενα παιχνίδια.