Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2015 21:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει τρίποντο ψυχολογίας με Αχαϊκή, πριν το ντέρμπι στο Αργος

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η υπόθεση τίτλος να έχει ουσιαστικά χαθεί, ωστόσο το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής έχει 9 αγωνιστικές ακόμη και η "Μαύρη Θύελλα" θα προσπαθήσει να κλείσει όσο το δυνατό καλύτερο την φετινή χρονιά.


Η διοίκηση εξέφρασε στους παίκτες της πρόθεση της να μείνουν όλοι μέχρι το τέλος ενώ προχώρησε στην πρόσληψη του Μιχάλη Καβαλιέρη ο οποίος την περασμένη Κυριακή έκανε ιδανικό ξεκίνημα καθώς η Καλαμάτα επικράτησε 2-1 της Βάρδας πραγματοποιώντας πιθανότατα το καλύτερο φετινό της παιχνίδι.
Στόχος λοιπόν είναι να συνεχίσει η ομάδα με νίκες, να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία και αν είναι δυνατό να πιάσει τον Παναργειακό στην 2η θέση. Αυτό είναι και το κίνητρο που έχουν οι «μελανόλευκοι» στην συνέχεια, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα δεδομένα να αλλάζουν όσον αφορά την άνοδο και να προβιβάζονται περισσότερες ομάδες από ότι αρχικά έχει προγραμματιστεί.
Την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Αχαϊκή (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) που καίγεται για βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» παραδοσιακά δυσκολεύουν την Καλαμάτα, η οποία ωστόσο θέλει μόνο τη νίκη αφενός για να μην δώσει τροφή για σχόλια και αφετέρου για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο εκτός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο Αργος. Εκεί όπου θα παίξει και τις όποιες πιθανότητες έχει να περάσει τελικά την ομάδα της Αργολίδας, η οποία σήμερα βρίσκεται έξι βαθμούς μπροστά.
Η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο με τον Νιφορόπουλο να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως ένα τραυματισμό που αποκόμισε στο προηγούμενο ματς με την Βάρδα. Εκτός μάχης παραμένει φυσικά ο τραυματίας Μούζος όπως και ο Κεϊτά που πάντως μπήκε στο πρόγραμμα μετά από αρκετό καιρό.