Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 12:30

Α.Ο ΦΑΡΑΙ: Βλέπει σαν "τελικό" το ματς με Χώρα

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Φαραί  είχε ρεπό στην 23η αγωνιστική της Α1  αλλά παρότι δεν αγωνίστηκε ήταν κερδισμένος.

Και αυτό γιατί οι διώκτες του στη βαθμολογία Αίαντας και Μεθώνη ηττήθηκαν από Πανθουριακό και Χώρα, αντίστοιχα. Ετσι η καλαματιανή ομάδα  διατήρησε το +4 από τον πρώτο και το +6 από τη Μεθώνη και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Σε αυτές ο Α.Ο. Φαραί θα παίξει με Χώρα εντός και Ομόνοια, Πεταλίδι εκτός έδρας και θέλει 4 βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για την Α' τοπική.
Το θετικό είναι ότι θα παίξει με αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες και αν εμφανιστεί σοβαρός, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Η ομάδα είναι άλλωστε αήττητη στο δεύτερο γύρο και τούτο έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών.
Ο προπονητής  Βαγγέλης Σκουρλέτης δηλώνει πάντως  ότι: "Ακόμα δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε γιατί μπάλα είναι.  Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Θα κυνηγήσουμε και στα τρία ματς τη νίκη για να διατηρηθούμε στην τριάδα. Ακόμα και αν ανέβουμε, θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια".
Για το μεθαυριανό με τη Χώρα, ο κ. Σκουρλέτης είπε: "Το βλέπουμε σαν τελικό, γιατί ο αντίπαλος είναι σε καλή κατάσταση και θέλει προσοχή. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι".