Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 11:17

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη", τονίζει ο Τ. Καραλής

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη", τονίζει ο Τ. Καραλής

Μετά την πρωτοπόρο Κυπαρισσία, ο Τσικλητήρας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή και το δεύτερο της βαθμολογίας Πάμισο, αυτή τη φορά στην Πύλο.

Ενα ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, μιας και είναι το πρώτο εντός έδρας ύστερα από  τον νικηφόρο τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Βαθμολογικά, αυτός που "καίγεται" για τη νίκη είναι ο Πάμισος προκειμένου να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου. Ο Τσικλητήρας βρίσκεται στην 5η θέση και δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι αδιάφορος.
Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στους κυπελλούχους Μεσσηνίας είναι  οι δηλώσεις του Τάσου Καραλή.
"Είναι ένα ντέρμπι που θα έχει πολύ κόσμο. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μας ενδιαφέρει τι θέλουν οι αντίπαλοι. Παίζουμε για την ομάδα και την ιστορία μας. Ο Πάμισος είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά αντιμετωπίζουμε το ματς σαν όλα τα άλλα. Θέλουμε το τρίποντο για να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται".
Ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα αναφέρθηκε και στην ήττα από την Κυπαρισσία λέγοντας ότι οι αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν ρόλο ώστε να σπάσει το αήττητο δύο μηνών.
Για το ντέρμπι με τον Πάμισο, ο Νίκος Κακαλέτρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γρηγόρη Παπαγεωργίου που αποβλήθηκε κόντρα στον ΑΟΚ και τον Κατσιγιάννης που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας.