Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 18:48

Στα μπαράζ με καλές πιθανότητες ο πρωταθλητής Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Στην Α' τοπική Μεσσηνίας η μάχη για τον τίτλο είναι πραγματικά εντυπωσιακή με την Κυπαρισσία και τον Πάμισο να διεκδικούν τον τίτλο.

Η Τριφυλιακή ομάδα έχει προβάδισμα δύο βαθμών ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές σε ένα πρωτάθλημα που πιθανότατα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική όταν οι δύο διεκδικητές θα συναντηθούν στην Κυπαρισσία.
Ας δούμε όμως τι θα βρει μπροστά του στα μπαράζ ανόου στην Γ' εθνική το Μάϊο, όποιος επικρατήσει τελικά στην μάχη της Α' τοπικής.
Στην Αρκαδία ο Πανθυρεατικός πήρε τον περασμένο μήνα το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα είναι κοντά στον τίτλο καθώς βρίσκεται εννέα βαθμούς μπροστά από την Δόξα Μεγαλόπολης ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές.
Στην Αργολίδα η Κορονίς Κοιλάδας είναι στην κορυφή. Πρόκειται για την ομάδα στην οποία ήταν πέρυσι ο νυν προπονητής της Κυπαρισσίας Αλέξης Μαντζούνης. Έχει προβάδισμα 4 βαθμών από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές. Πέρυσι ο πρωταθλητής Αργολίδας Ερμής Κιβερίου έκανε την έκπληξη και άφησε πίσω του Σπάρτη και Πάμισο, όμως οι πληροφορίες λένε ότι και οι δύο φετινοί διεκδικητές του τίτλου δεν είναι τόσο δυνατοί. Όπως επίσης ως αουτσάιντερ θα μπει στα μπαράζ και ο Πανθυρεατικός από την Αρκαδία.
Και πάμε στην Λακωνία, όπου η ΑΕ Σπάρτης είναι εφτά βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό Γυθείου. Τον Ιανουάριο η Σπάρτη ενισχύθηκε ωστόσο άνθρωποι που την έχουν δει λένε ότι είναι χειρότερη από πέρυσι.
Αρα, ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, όποιος και αν είναι τελικά αυτός, θα μπει ΝΕ αρκετά καλές πιθανότητες στα φετινά μπαράζ για Γ' εθνική.