Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2015 11:49

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Ικανοποίηση Σαραντέα για την στήριξη του κόσμου

Γράφτηκε από τον

Στην 5η θέση του β' ομίλου της Β' τοπικής τερμάτισε η ΑΕ Μάνης, θέση που κρίθηκε ικανοποιητική από τους ανθρώπους της ομάδας.


Ο πρόεδρος Ευστράτιος Σαραντέας μάλιστα με δήλωση του στο facebook αναφέρθηκε στην φετινή πορεία:
«Όταν αποφάσισα πριν 17 μήνες να εμπλακώ στα διοικητικά της ΑΕΜ για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα τι να περιμένω. Όταν τελικά το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβα την τύχη της ομάδας πραγματικά δεν πίστευα πως ο χειμώνας που ερχόταν θα μου χάριζε τόσες συγκινήσεις. Οι στιγμές που έζησα μαζί με όλη την ομάδα ήταν τόσο δυνατές που πλέον το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι σε ποια θέση τερματίσαμε. Αυτό που μένει από την χρόνια που πέρασε είναι πως κάθε μέρα που περνούσε στην οικογένεια της ΑΕΜ ερχόντουσαν κι άλλοι, κι άλλοι, κι άλλοι, μικρά παιδιά, νέοι, παππούδες, επαγγελματίες, παπάδες. Παίζαμε στο Καμπινάρι και σε κάθε αγώνα ερχόντουσαν όλο και περισσότεροι. Παίζαμε εκτός και ερχόντουσαν 50, 100 ακόμα και 200! Για όλους εμάς λοιπόν που δουλεύουμε καθημερινά για την ΑΕΜ αυτό είναι που μετράει. Πως η τεράστια ενέργεια και ο ατελείωτος χρόνος που ξοδεύουμε για την ομάδα έχει αντίκρισμα, ο κόσμος ανεξαρτήτως αποτελέσματος μας χειροκροτεί.
Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη χαρά σημαντικές χορηγίες. Ακόμα και σημαντικοί άνθρωποι του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου αναφέρονται με πολύ κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια που κάνουμε. Όλα αυτά λοιπόν με κάνουν να νιώθω δικαιωμένος που 17 μήνες πριν πήρα αυτή την απόφαση και δίνουν δύναμη σε όλη την οικογένεια της ΑΕΜ να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά και αποφασιστικά!
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου λοιπόν και εκ μέρους όλων όσων απαρτίζουν την ΑΕ Μάνης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε».