Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 21:16

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τρία προβλήματα εν όψει Αχαϊκής

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τρία προβλήματα εν όψει Αχαϊκής

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνέχισε σήμερα η "Μαύρη Θύελλα" την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Αχαϊκή (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) που θα γίνει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της τοπικής μας ομάδας Μιχάλη Καβαλιέρη είναι τρία. Ο Νιφορόπουλος (φωτό) είναι άρρωστος και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την συμμετοχή του πλέον να είναι εξαιρετικά αμφίβολη την Κυριακή. Επιπλέον, Ηλιόπουλος και Σαλαπάτας είχαν ενοχλήσεις και έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία χθες, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι προλαβαίνουν το ματς με την Αχαϊκή.
Εκτός είναι φυσικά ο Κεϊτά που είναι ανέτοιμος και ο τραυματίας Μούζος.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, όπου θα φανεί καλύτερα ποιοι παίκτες θα είναι "ετοιμοπόλεμοι" αλλά και τα πλάνα του Καβαλιέρη για την αρχική 11άδα.
Στο ματς με την Αχαϊκή η Καλαμάτα θα στοχεύσει στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά από αυτή της περασμένης Κυριακής με την Βάρδα. Η διαφορά από την κορυφή (9 βαθμοί) είναι πλέον απαγορευτική για τον τίτλο, ωστόσο η Μεσσηνιακή ομάδα θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά όσο το δυνατό καλύτερα και να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.