Κυριακή, 15 Μάρτιος 2015 22:15

Η Αναγέννηση πανηγύρισε την άνοδο στη Α1 τοπική, νίκησε 3-0 τον Αστέρα Μικρομάνης

Γράφτηκε από τον

Τον τίτλο στον 1ο όμιλο της β' τοπικής κατέκτησε η Αναγέννηση Παραλίας, που σε αγώνα κατάταξης κέρδισε τον Αστέρα Μικρομάνης με 3-0.


Οι δύο ομάδες με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον όμιλο, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κατέλαβαν την 1η θέση και σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣΜ, μέσα από αγώνα μπαράζ θα αναδεικνυόταν η πρωταθλήτρια.
Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο χθεσινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ασπροχώματος και κατάφερε να φτάσει στο στόχο της πετυχαίνοντας 3 γκολ σε διάστημα 8 λεπτών, το πρώτο σχεδόν στην εκπνοή του α' ημιχρόνου και τα άλλα δύο στις αρχές του β' μέρους. Εκτός από τον τίτλο, κέρδισε και την απευθείας άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Ο Αστέρας Μικρομάνης φάνηκε περισσότερο μετά το 3-0, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Αναγέννησης. Βέβαια είχε δύο καλές στιγμές στο 12' για να προηγηθεί στο σκορ και στο 48' για να ισοφαρίσει και να έχει καλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Ετσι θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει μέσα από νέο αγώνα μπαράζ την άνοδο στην Α1 τοπική με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Το ματς αυτό θα οριστεί από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ μέσα στην εβδομάδα για να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Δοκάρι και γκολ

Στο 36' ο Κουραμπάς έκανε παράλληλη σέντρα στην περιοχή για τον Ταμπάκη, που ήταν αμαρκάριστος και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45' ο Κουραμπάς έκανε παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Στ. Χαρίτος που πετάχτηκε στο β' δοκάρι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 50' ο Κουραμπάς έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στον Ταμπάκη, αυτός με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια αμυντικού, να διώξει και έγινε έτσι το 2-0. Στο 53' μετά από μπροστινή μπαλιά ο Κουραμπάς πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στην απέναντι γωνία των διχτύων, πετυχαίνοντας το 3-0.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Σκαρπαλέζος (12'), Κουραμπάς (15'), Ταμπάκης (15') και Ντοχάς (48').
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Ψηλοπαναγιώτης, Αδαμόπουλος, Γκούμας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γιαννακόπουλος, Κατσαράκης, Πραστέλλας, Πανταζής, Χάντζος, Βλάσσης (77' λ.τρ. Κατσαρέας), Π. Χαρίτος, Ράτσεφ, Ταμπάκης (68' Καρούμπας), Στ. Χαρίτος, Κουραμπάς (72' λ.τρ. Κυριόπουλος).
ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ: Κουρεντζής, Ι. Καρδάσης, Βράχας, Μπούρας, Μαυροειδής, Γυφτοχρήστος, Πλιάτσικας (74' Κουρούπης), Χασάπης, Ντοχάς, Σκαρπαλέζος, Αλεξόπουλος.

Πανηγύρι με σαμπάνιες

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Αναγέννησης μαζί με τον προπονητή Πέτρο Χιώτη έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας για τον τίτλο και την άνοδο στην Α1 τοπική. Λίγα λεπτά μετά οι παράγοντες της ομάδας άνοιξαν σαμπάνιες και έλουσαν παίκτες, προπονητή, αλλά και τον πρόεδρο Παναγιώτη Σερεμέτη, ενώ έλεγαν και σχετικά με την περίσταση συνθήματα.