Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 18:35

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΧΩΡΑ 4-0: Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Σωτηρόπουλο (2), Μούσα και Πανταζή ο Α.Ο. Φαραί νίκησε το Σάββατο με 4-0 τον Παπαφλέσσα Χώρας στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α' τοπική, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α1.


Η καλαματιανή ομάδα επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, χάρη στην εξαιρετική πορεία στο β' γύρο όπου είναι αήττητη.
Στον αντίποδα η Χώρα είναι προτελευταία, αλλά δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Ο Α.Ο. Φαραί έθεσε προχθές τις βάσεις για τη νίκη - ανόδου από το ξεκίνημα, μιας και στο 5' ο Σωτηρόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 45' ο ίδιος παίκτης με σέντρα - σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 57' ο Σεριάτος ανατράπηκε από τον Παναγιωτόπουλο και ο ρέφερι Ζαρακοβίτης έδειξε την άσπρη βούλα.
Ο Βόλος όμως μπλόκαρε το πέναλτι του Πανταζή. Το 3-0 ήρθε τελικά στο 69' με κεφαλιά του Μούσα και στο 79' ο Πανταζής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με τον Α.Ο. Φαραί να ανεβαίνει στη 2η θέση, μετά την ήττα του Μιλτιάδη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τον Παλλαδινό και την Τσαούση.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Kαπακλής (72' Μπίτσικας), Μπουλούκος, Σωτηράκος, Πανταζής, Μούσα, Σεριάτος (67' Σαμιώτης), Παχής, Δουρούμης, Σωτηρόπουλος, Ντιόπ (24' λ.τρ. Ζωγόπουλος).
ΧΩΡΑ: Βόλος (72' Πικιού), Τσόπελας, Β. Κανελλόπουλος, Πλάγος (41' λ.τρ. Θ. Τσόπελας), Παναγιωτόπουλος, Δημόπουλος, Δημητρόπουλος, Μεμά, Γ. Καγιάς (35' Αρντίντ), Πετρόπουλος, Τσέρτος.