Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 13:13

Μήνυση φιλάθλου της ΑΕΚ σε Περεϊρα, Κασάμι

Γράφτηκε από τον

Σε κατάθεση μήνυσης εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περείρα, αλλά και του μέσου των «ερυθρόλευκων», Παϊτίμ Κασάμι, προχωρά φίλαθλος της ΑΕΚ!


Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο Χ.Γ., ο οποίος παρακολούθησε το ντέρμπι Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης μαζί με το παιδί του, Α.Γ., προχωρά σε δικαστικές κινήσεις εναντίον του προπονητή, του ποδοσφαιριστή αλλά και της ίδιας της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Ναι ναι ναι ήμουν και εγώ ένας απο τους 70.000 που πήγαμε στο ΟΑΚΑ μαζί με τα παιδιά μου να δω τον αγώνα. Ήμουνα στη θύρα 29 εκεί όπου ήρθε ο Περέιρα και με την χειρονομία του (απαράδεκτος ως προπονητής) μας είπε σας γαμ… Το είδε όλη η Ελλάδα, Εγώ προσβλήθηκα όπως και τα παιδιά μου.
Για αυτό το λόγο καταθέτω μήνυση προς τον ίδιο και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν μπορεί ένας να προσβάλει τόσα άτομα με τέτοιο χυδαίο τρόπο. Όποιος θέλει και ήταν παρών στη θύρα 29 που ήρθε και έκανε την χειρονομία μπορεί να μας στηρίξει και να είναι μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινάμε» δήλωσε στην «Ώρα των σπορ» ο Γ.Χ..
Και ξεκαθαρίζει: «Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Είμαι φίλος και με τους Συνδεσμίτες του ΟΣΦΠ στην πόλη μου και με ξέρουν όλοι».
Πηγή: sentragoal.gr