Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 17:38

Αήττητη στην Α1 τοπική η Αναγέννηση Παραλίας!

Γράφτηκε από τον

Η Αναγέννηση Παραλίας από την Κυριακή το απόγευμα πανηγυρίζει την άνοδο της στην Α1 τοπική!

Ο αγώνας μπαράζ με τον Αστέρα Μικρομάνης βρήκε την Αναγέννηση θριαμβεύτρια με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο τις χάρισε τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Β' τοπικής και την απευθείας άνοδο στην Α1 τοπική. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ενθουσιασμός ενώ η διοίκηση με ανακοίνωση της συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην επιτυχία.
«Είναι γεγονός, δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και φέτος στην Παραλία.
Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε σήμερα στο τέλος της βρίσκοντας την ομάδα μας και φέτος πρωταθλήτρια στον Α' όμιλο της Β' Τοπικής και μάλιστα αήττητη.
Μια χρόνια που κύλησε με πολλές ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές και συγκίνηση και στεναχώριες αλλά το τέλος μας βρίσκει ενωμένους και πρωταθλητές!!
Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί θερμά όλους όσους υπερέβαλαν εαυτόν για την κατάκτηση και αυτού του τίτλου. Συγκεκριμένα, άξιοι συγχαρητηρίων είναι το τεχνικό team που με μεθοδική και σκληρή δουλειά κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα σύνολο άξιο να πραγματοποιήσει την κατάκτηση αυτού του τίτλου, όλους τους ποδοσφαιριστές για την αυταπάρνηση και πάθος που έδειξαν καθ΄ όλη την διάρκεια της περιόδου και τέλος όλους όσους βοήθησαν από κάθενας από το δικό του πόστο.
Ειδική όμως αφιέρωση αξίζει σε όλους όσους μας αμφισβήτησαν κατά την διάρκεια της χρονιάς (και δεν ήταν λίγοι!!). Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Εις το επανιδείν. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για την απονομή του τροπαίου και την φιέστα της ομάδας».