Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 18:59

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Βήμα παραμονής στην Α' τοπική έκανε η Ανδρούσα, καθώς νίκησε προχθές με 3-1 το Διαβολίτσι και απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Η ομάδα του Κώστα Καλογερόπουλου πέτυχε μάλιστα όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
"Ηταν από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και τα παιδιά είχαν καταλάβει τη σημασία του αγώνα και έκαναν αυτό που έπρεπε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση", λέει ο προπονητής της Ανδρούσας.
Ο Κ. Καλογερόπουλος ξεκαθαρίζει βέβαια στη συνέχεια ότι: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πετύχουμε και μαθηματικά την παραμονή. Το κλίμα είναι πολύ καλό και συνεχίζουμε".
Η Ανδρούσα θα παίξει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές με Απόλλωνα (εκτός), Αρφαρά (εντός), Ασπρόχωμα (εκτός) και Τσικλητήρα Πύλου (εντός). Το ματς με τον Αστέρα είναι και το πιο κρίσιμο με δεδομένο ότι η ομάδα των Αρφαρών βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη έχει διπλή αξία. Προέχει όμως ο αγώνας με τον Απόλλωνα που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στην Καλαμάτα.
Ο Κάλλας είναι τραυματίας και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει, όπως επίσης και οι Πατσιώτης, Γκούνης και Βλαχόπουλος που έπαιξαν τραυματίες κόντρα στο Διαβολίτσι.