Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 18:27

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με καλή ψυχολογία στο μπαράζ της Κυριακής

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με καλή ψυχολογία στο μπαράζ της Κυριακής

Ο καλός β' γύρος που έκανε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα της β' τοπικής τον έφερε τελικά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της β' τοπικής, θέση η οποία μπορεί υπό προϋποθέσεις να τον οδηγήσει στην άνοδο στην Α1 τοπική.


Για να συμβεί αρχικά θα πρέπει οι Καλαματιανοί να πάρουν την νίκη στον αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του 1ου ομίλου, τον Αστέρα Μικρομάνης. Το ματς έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Ο Πανιώνιος φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη και να κάνει ότι περνά από το δικό του χέρι για να ανέβει. Και αυτό γιατί για να έχει σημασία η νίκη στο ματς της Κυριακής θα πρέπει το Μάϊο να καταφέρει ο πρωταθλητής Μεσσηνίας (η Κυπαρισσία ή ο Πάμισος) να εξασφαλίζει στα μπαράζ που θα γίνουν την άνοδο στην Γ' εθνική. αν δεν τα καταφέρει τότε η νίκη στο Κυριακάτικο μας δεν θα έχει καμιά σημασία καθώς και οι δύο ομάδες θα μείνουν στην Β' τοπική.

Ικανοποίηση για
την δεύτερη θέση

Η ομάδα της Καλαμάτας λοιπόν προετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με καλή ψυχολογία, μιας και ολοκλήρωσε θετικά το πρωτάθλημα. Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο, ο αρχικός στόχος ήταν απλά μια καλή πορεία και έτσι η 2η θέση και η δυνατότητα συμμετοχής στο μπαράζ χαρακτηρίζεται ως επιτυχία.
Ο προπονητής του Πανιώνιου Γιώργος Χουλιάρας σχολίασε σχετικά:
«Προσπαθήσαμε το περασμένο καλοκαίρι να μαζέψουμε νέα παιδιά στην ομάδα και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ο αρχικός στόχος δεν ήταν η άνοδος αλλά μια καλή πορεία. Στον πρώτο γύρο είχαμε πολλές ισοπαλίες και χάσαμε έδαφος. Στον β' γύρο όμως πήγαμε καλύτερα και τελικά φτάσαμε στην δεύτερη θέση. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία και πάμε στο μπαράζ για να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ο νεαρός προπονητής.
Όσον αφορά τις πιθανότητες του πρωταθλητή Μεσσηνίας να ανέβει στα μπαράζ ο Γιώργος Χουλιάρας τόνισε: «Από ότι φαίνεται η Κυπαρισσία έχει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο στη Μεσσηνία. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα και ελπίζουμε να τα καταφέρει στα μπαράζ ώστε να ανέβει μια ακόμη ομάδα από την Β' τοπική».

Χωρίς Καλόμαλο

Ο Πανιώνιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών  τιμωριών ωστόσο την Κυριακή θα έχει μια σημαντική απουσία καθώς ο Τάκης Καλόμαλος θα βρίσκεται στην Αρκαδία, λόγω υποχρεώσεων στην άλλη του ομάδα, τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Χουλιάρα για το ματς της Κυριακής.