Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 13:17

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 7-0: Σαρωτική η πρωτοπόρος, βρέθηκε στο + 6 από τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 7-0: Σαρωτική η πρωτοπόρος, βρέθηκε στο + 6 από τον Πάμισο

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο η πρωτοπόρος της Α' τοπικής Κυπαρισσία, που σημείωσε επιβλητική νίκη στην έδρα της με 7-0 επί του ουραγού Ακρίτα Κορώνης και σε συνδυασμό με την χθεσινή ισοπαλία του Παμίσου αύξησε στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς της από την ομάδα της Μεσσήνης, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής, ενώ από πολύ νωρίς είχε ξεκαθαρίσει ο νικητής με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη μεγάλη σε σκορ νίκη, σημειώνοντας 6 γκολ στο α' μέρος και άλλο ένα στην επανάληψη. Πέρα από τα 7 τέρματα, η Κυπαρισσία πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Φ. Παναγόπουλο (86', 88'), τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, ενώ είχε και δύο δοκάρια.
Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Κυπαρισσίας αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι είτε κερδίζει με 1-0 είτε με 7-0 ότι είναι σοβαρή και πειθαρχημένη, σέβεται τον αντίπαλο και το φίλαθλο κόσμο, έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ σε 27 αγώνες (και φαίνεται ότι δύσκολα θα παραβιαστεί η εστία της) και προσπαθεί να παίζει και καλό ποδόσφαιρο.
Από την άλλη μεριά ο Ακρίτας Κορώνης, προσπάθησε να κάνει όσο το δυνατόν αξιοπρεπή εμφάνιση και παράλληλα να πάρουν εμπειρίες κάποιοι νεαροί παίκτες, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής.
Στο 2' ο Μιτρόφ με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 5' ο Χρ. Παπαγεωργίου με σουτ έκανε το 2-0. Στο 14' ο Φ. Παναγόπουλος με πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 24' μετά από σουτ του Χρ. Παπαγεωργίου η μπάλα κτύπησε στον Μπλάνα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 4-0. Στο 38' ο Γεωργιόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Σπυρόπουλου και με πλασέ "έγραψε" το 5-0. Στο 42' ο Φ. Παναγόπουλος με  σουτ πέτυχε το 6-0, που ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου. Στο 65' ο Φ. Παναγόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.
Στο 58' ο Καμποσιώρης με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 82' μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Λυδιώτη, ο οποίος σούταρε έξω από την  περιοχή και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Τουρλομούσης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου (80' Γ. Αθανασόπουλος), Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος (46' Κωνσταντόπουλος), Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Καμποσιώρης, Μιτρόφ, Φ. Παναγόπουλος, Χρ. Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος (60' Β. Παπαγεωργίου).
ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Χοτζόλι, Κυριόπουλος, Μπλάνας, Ι. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος (62' Λαμπρόπουλος), Ι. Σταμάτης (71' Λ. Τσιριγώτης), Κουτσολίας, Μουτζούρης, Α. Μάραντος.