Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 18:29

ΔΩΡΙΟ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3: Δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη με τριάρα

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Ακρίτα Κορώνης, ο Μεσσηνιακός νίκησε χθες εκτός έδρας και το Δώριο και φιγουράρει μόνος στην 6η θέση της Α' τοπικής.

Οι "πράσινοι' σημείωσαν και πάλι τρία γκολ, ενώ αυτή τη φορά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.
Το 0-1 έγινε στο 24' με κεφαλιά του Κουλόπουλου έπειτα από φάουλ του Μπούνα.
Στο 82' από παράλληλη σέντρα του Μπούνα, ο Μωράκης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σταματελόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Ο Μεσσηνιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με το Δώριο να πιέζει στο ξεκίνημα του δευτέρου και να χάνει κλασική ευκαιρία στο 47', όταν ο Γκιάτα εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε και από τον γκολκίπερ, αλλά ο Κωτσάκης δεν μπόρεσε να την βρει και να την σπρώξει στα δίχτυα.  Ο Μεσσηνιακός έχοντας το προβάδισμα έπαιξε με αντεπιθέσεις και στο 82' τελείωσε ουσιαστικά το ματς.
Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς τους Τσουλάκο και Παναγιωτόπουλο.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Σίνος, Κωτσάκης, Τσαμπούρης, Γκιάτα, Θ. Γκότσης, Μωράκης, Γιαννουκάκης, Κουλουράς, Γεωργιόπουλος, Ψωρομύτης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μέντζας, Σταματελόπουλος, Κουρέας, Πανταζής, Αρβανίτης, Γαβράς, Μπεγέτης, Δημόπουλος, Μπούνας (88' Γιαννακόπουλος), Πουλάκος (72' Εμμανουήλ), Κουλόπουλος (83' Πλάκου).