Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 19:58

Σύμμαχος του Περέιρα ο Ισά στον Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον
Σύμμαχος του Περέιρα ο Ισά στον Ολυμπιακό

Αρκετές ήταν οι ενδιαφέρουσες ειδήσεις που προέκυψαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/3) από τη συνάντηση του Πιέρ Ισά με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.

 

Ο αθλητικός διευθυντής της Πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αλλά και σε άλλα σημαντικά θέματα, όπως το μέλλον του Βίτορ Περέιρα. Παράλληλα τόνισε ότι υπεύθυνος για τις μεταγραφές είναι εκείνος και ο Λορένθο και πως ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν έχει καμία ανάμειξη.

Μία από τις πιο σημαντικές ειδήσεις απ' όσα είπε, αφορά στην αλλαγή πλεύσης το καλοκαίρι. Φέτος ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει «τέσσερις με πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά».

Για τις μεταγραφές είπε: «Η σεζόν σε γενικές γραμμές προχωρά καλά, αλλά θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου για να ανέβουμε επίπεδο. Θέλουμε με τη βοήθεια αυτών των ποδοσφαιριστών να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο σκελετός της ομάδας. Είμαστε σε καλό οικονομικό επίπεδο. Οι μεταγραφικές εισηγήσεις γίνονται από μένα και τον Λορένθο. Με αυτό το θέμα δεν έχει σχέση ο Κριστιάν Καρεμπέ. Εμείς παραδίδουμε λίστα με ποδοσφαιριστές για κάθε θέση, αλλά ο προπονητής υπογράφει. Στη λίστα του καλοκαιριού υπήρχε και ο Ρομπίνιο και ο Ετό».

Για Πουλίδο είπε: «Ο Πουλίδο είναι μια υπόθεση που έχει πάει στη ΦΙΦΑ».

Για Βίτορ Περέιρα είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τον κ. Περέιρα. Δουλεύει και προσπαθεί για το καλύτερο. Από το πρώτο ματς με την Ξάνθη έδειξε δείγμα της δουλειά του. Ήμασταν στο -5 και τώρα είμαστε στο +9. Έδωσε αυτοπεποίθηση σε κάποιους παίκτες».

Για Φελίπε Σαντάνα είπε: «Hταν περιορισμένες οι επιλογές τον χειμώνα. Θέλαμε παίκτη να προσφέρει άμεσα, να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και να μη παίζει στο Κόπα Αφρικα. Γι' αυτό και τον αποκτήσαμε δανεικό».

Για Φουστέρ: «Είναι θέμα χρόνου να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Αν θέλει να κλείσει την καριέρα του εδώ».

Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Είχαμε 9 πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και ψάχναμε μία ακόμα ισοπαλία. Το μπάτζετ είναι σίγουρα διαφορετικό. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό από τη Νντίπρο, όμως είδατε ότι απέκλεισε τον Άγιαξ. Ίσως και να προχωρούσαμε στην διοργάνωση. Θα πρέπει όμως να μάθουμε από αυτό και να βελτιωθούμε».

Για τον Ερίκ Αμπιντάλ: «Μας είπε ότι θέλει να σταματήσει μετά τον αγώνα με την Μάλμε. Η ομάδα δεν θα μπορούσε να διαλυθεί από αυτό. Τελικά επέλεξε Ολυμπιακό και όχι Μπαρτσελόνα».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR