Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 15:55

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-6: Εύκολο διπλό οι «πράσινοι», αλλά δίχως αντίκρισμα

Γράφτηκε από τον

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο ο Πάμισος στο γήπεδο της Λογγάς, όπου πέτυχε επιβλητική νίκη με 6-1 επί του Ακρίτα Κορώνης βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την άνετη επικράτηση.

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο.
Οι παίκτες του Ακρίτα Κορώνης, προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
Παρά τη νίκη πάντως ο Πάμισος έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες για να πάρει τον τίτλο, αφού η Κυπαρισσία θέλει μόνο ένα βαθμό ακόμη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Αξια αναφοράς είναι δύο γεγονότα. Το πρώτο αφορά την παρουσία στο γήπεδο των δύο παικτών της ομάδας που το Σεπτέμβριο είχαν τροχαίο ατύχημα. Ο λόγος για τους Νικοστέλιο και Βασίλη Τομαροπανάγο, τους οποίους οι παίκτες του Ακρίτα πήγαν και χαιρέτισαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ όλοι στο γήπεδο τους καλωσόρισαν με χειροκροτήματα.

Κρητικάκης, Σιψάς και γκολ

Το δεύτερο γεγονός αφορά τους κουμπάρους Παντελή Κρητικάκη και Παύλο Σιψά, που μετά από πολλά χρόνια αγωνίστηκαν με την φανέλα του Ακρίτα. Μάλιστα το γκολ της τιμής της ομάδας σημείωσε ο Σιψάς, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Κρητικάκη.

Τα γκολ και το δοκάρι

Στο 7' από σέντρα του Ι. Καλογερόπουλου ο Κάνιστρας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 0-1. Στο 9' από σέντρα του Σεϊτάι ο Ι. Καλογερόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 32' ο Δρακόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Στο 58' ο Μανιάτης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-4. Στο 76' ο Μεμά με προβολή ύστερα από συνεργασία Σταματόπουλου, Κάνιστρα και Μεμά, ο τελευταίος με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 78' από σέντρα του Κρητικάκη ο Σιψάς με κεφαλιά μείωσε προσωρινά σε 1-5. Στο 82' ο Ι. Καλογερόπουλος έπαιξε το 1-2 με τον Κάνιστρα και με πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 1-6.
Στο 30' ο Σεϊτάι με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Διαιτητές ήταν οι Λάμιας, Γεωργαντάς και Τσίρμπας.
ΚΟΡΩΝΗ: Μαθιόπουλος, Κυριόπουλος (30' Τσιριγώτης), Πέτσι, Μπλάνας, Κουτσολίας, Ι. Κουτσουμπός (31' Λαμπρόπουλος), Κ. Μάραντος, Κρητικάκης, Σιψάς, Μουτζούρης (62' Κριζέας), Α. Μάραντος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Ι. Τρίψας, Κάνιστρας, Κωνσταντόπουλος, Μανιάτης, Μωράκης (60' Σταματόπουλος), Αργυρόπουλος, Χ. Τρίψας, Δρακόπουλος, Σεϊτάι (67' Μεμά), Ι. Καλογερόπουλος.