Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015 08:17

Για νέα πρόκριση σήμερα ο Τσικλητήρας με Διλινάτα

Γράφτηκε από τον

"Τρώγοντας έρχεται και η όρεξη", λέει ένα ρητό και στην Πύλο μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Πανθυρεατικού, θέλουν σήμερα να αποκλείσουν και τα Διλινάτα.

Η κυπελλούχος Κεφαλλονιάς είναι το δεύτερο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο  Τσικλητήρας στο θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι στην έδρα της, με το ματς να είναι νοκ - άουτ.  Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Η σέντρα θα δοθεί στις 2.30 το μεσημέρι προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης, ο Τσικλητήρας θα αντιμετωπίσει για τους "8" το νικητή του ζευγαριού Α.Ο. Καμένα Βούρλα - Α.Ο. Θήβα και πάλι στην Πύλο.
Κάτι που δίνει την ευκαιρία για διάκριση στους κυπελλούχους Μεσσηνίας, οι οποίοι δεν κυνηγούν πλέον κάτι στο πρωτάθλημα και έχουν επικεντρωθεί στο κύπελλο.
Θυμίζουμε,  ότι την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη νίκησε με 1-0 τον Πανθυρεατικό χάρη σε γκολ του Διακουμή και είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Ο σημερινός του αντίπαλος απέκλεισε τον Αρη Πατρών και τούτο δείχνει το βαθμό δυσκολίας.
Στις τάξεις του Τσικλητήρα όμως υπάρχει πίστη για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι άλλωστε προέρχονται από θετικές εμφανίσεις και νίκες και στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή επικράτησαν με 1-0 του Εθνικού Μελιγαλά και την περασμένη αγωνιστική νίκησαν στα Φιλιατρά με 3-2 την Εράνη.
Ακόμα νωρίτερα "έκοψαν" δύο βαθμούς από τον Πάμισο που διεκδικεί τον τίτλο στην Α' τοπική.
Τα παραπάνω αποτελέσματα έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία για το σημερινό ματς.
Στα θετικά ότι ο Τσικλητήρας θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.
Αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Κατσιγιάννης, του οποίου η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη.

Σφυρίζει ο Καλογεράκος

Ο Γιάννης Καλογεράκος από τη Ζάκυνθο ορίστηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι του Τσικλητήρα με τα Διλινάτα. Βοηθοί του θα είναι ο Κώστας Ψαρρής, επίσης από τη Ζάκυνθο  και ο  Γιώργος Καραμέρος από την Ηλεία. Παρατηρητής θα είναι  η Ελένη Κυρίου (Αρκαδίας).