Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 14:25

Παναθηναϊκός: Ο Μλάντεν Πέτριτς μένει στο «τριφύλλι» του

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Ο Μλάντεν Πέτριτς μένει στο «τριφύλλι» του

Συμπλήρωσε μόλις 15 μήνες στον Παναθηναϊκό, αλλά «δέθηκε» πολύ μαζί του. Τον αγάπησε, διότι εισέπραξε αντίστοιχη μεγάλη αγάπη από τον σύλλογο, τους ανθρώπους του και πάνω απ' όλα τον κόσμο του.


Ο Μλάντεν Πέτριτς θα συνεχίσει την κοινή πορεία του με τους «πράσινους» τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2016, αφού η συμφωνία με τους Φύσσα και Βόκολο θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη. Με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού άλλωστε έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά στην προ ολίγων ημερών κουβέντα που έκαναν για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του κι απομένει απλά το τυπικό «οκέι» και από την πλευρά του μάνατζέρ του εντός της σημερινής ημέρας, για να φιξαριστεί η ακριβής ημερομηνία που θα πέσουν οι υπογραφές.
Αυτό θα συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα έως την Τρίτη) όπου θα γίνει η τελική συνάντηση στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, παρουσία και του ατζέντη του Κροάτη επιθετικού, Σάσα Μπρίζε.

Δευτέρα ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του

Σε ό,τι αφορά τώρα το θέμα του νέου συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου, όπως έχουμε επισημάνει υπάρχει συμφωνία εδώ και μέρες και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα τη Δευτέρα. Αυτό που έχει μείνει είναι να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες στα νέα συμβόλαια και με τους δύο άμεσους συνεργάτες του Ελληνα τεχνικού, τον Στιβ Ρούτερ και τον Γιουζέφ Φος, οι οποίοι θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό έως το 2018, όπως και ο Αναστασίου. Η δε σύνταξη των συμβολαίων θα γίνει αύριο Παρασκευή και εάν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό των δύο πλευρών, τη Δευτέρα στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ θα πέσουν με κάθε επισημότητα και οι τελικές υπογραφές.

Μετά το Πάσχα στη Βραζιλία

Μετά τις γιορτές του Πάσχα θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία ο Λεωνίδας Βόκολος, όπως σας αποκάλυψε το «Goal» από το φύλλο της Τρίτης. Η χώρα του καφέ θα είναι ο βασικός προορισμός του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν θα είναι ο μοναδικός στη Λατινική Αμερική, στο πλαίσιο του τσεκαρίσματος παικτών που έχουν ήδη εντοπιστεί από τους «πράσινους» και θέλει να παρακολουθήσει κι εκ του σύνεγγυς εν όψει καλοκαιριού. Το ταξίδι του Βόκολου θα κρατήσει μίνιμουμ μία εβδομάδα (έχει ήδη ξεκινήσει η προεργασία των στόχων), ενώ, όπως αναφέραμε, στη Βραζιλία θα συναντηθεί πιθανότατα και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Πηγή: sentragoal.gr