Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 13:21

ΠΑΟΚ: «Χάνει» Αθανασιάδη για δύο ματς

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟΚ: «Χάνει» Αθανασιάδη για δύο ματς

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Κλάους και θα λείψει στα δυο από τα τέσσερα εναπομείναντα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.


Μπορεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ να επικράτησε με 2-1 παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά δεν έλειψαν οι… απώλειες για τον «Δικέφαλο». Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους Ακρίτες για την 30ή αγωνιστική οι παίκτες των δυο ομάδων έδειχναν αρκετά νευρικοί και δεν έλειψαν οι αψιμαχίες που είχαν ως συνέπεια τον «κιτρινισμό» του Αθανασιάδη.
Ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων στο 90’+2’ της αναμέτρησης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Βοσκάκη με αποτέλεσμα να συμπληρώσει επτά. Συνεπώς θα πρέπει, βάσει του σχετικού κανονικού να εκτίσει ποινή δυο αγωνιστικών. Οπότε θα αναγκαστεί να λείψει από τα μισά παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιώργος Γεωργιάδης λοιπόν καλείται να αποφασίσει σε ποια από τα ακόλουθα παιχνίδια θα στερηθεί τις υπηρεσίες του διεθνούς στράικερ.
Συγκεκριμένα σήμερα Μ. Δευτέρα ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ θα γνωστοποιήσει την απόφασή του, με τους εναπομείναντες αντιπάλους να είναι οι εξής: Κέρκυρα εκτός (31η αγωνιστική), ΠΑΣ Γιάννινα εντός (32η αγωνιστική), Λεβαδειακός εντός (33η αγωνιστική) και Πανιώνιος εκτός (34η αγωνιστική).
Πηγή: onsports.gr