Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 13:25

ΑΕΚ: Στόχος να επιστρέψει αήττητη στη Super League!

Γράφτηκε από τον

Η κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Football League χωρίς ήττα αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο της ΑΕΚ στα play offs, το τελευταίο… εμπόδιο για την μεγάλη επιστροφή στην Super League.


Η Ένωση μπαίνει στη… διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος με σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της, μια και εκκινεί με 10 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Ηρακλή, την έτερη ομάδα που θα… μπει με βαθμούς στα play offs, μια και οι Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα ξεκινούν από το… μηδέν. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος», μετά την ήττα του «Γηραιού» από την ΑΕΛ, στο Καυτανζόγλειο, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, κάτι που αποτελεί και τον μεγαλύτερο στόχο.
Άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να… σκέφτονται τον… δρόμο των play offs, ως την τελευταία διαδρομή για την επιστροφή της ομάδας στην Super League, εκεί όπου ανήκει, ωστόσο, στόχος είναι και το αήττητο πρωτάθλημα. Άλλωστε, σε περίπτωση που η Ένωση επιστρέψει χωρίς… στάσεις στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, θα δείξει με τον καλύτερο τρόπο πως η επιστροφή της θα είναι… μόνιμη.
Πηγή: onsports.gr