Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2015 15:12

Και βοηθός διαιτητή στο «στόχαστρο» του Ανδρεάδη

Γράφτηκε από τον

Μετά τους εφτά διαιτητές και τα δύο πρώην μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Γιώργος Ανδρεάδης που έχει αναλάβει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης έβαλε στο «στόχαστρο» έναν βοηθό διαιτητή και οι κατηγορούμενοι που έχουν φτάσει τους 25 είναι πολύ πιθανόν να τους ξεπεράσουν.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς έχει καλέσει για ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτο δηλαδή, βοηθό ρέφερι που είχε παίξει σε παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος της Super League (του α' γύρου). Στον διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες από τον Γιώργο Ανδρεάδη και εν λόγω βοηθός μάλιστα έχει συγγενική σχέση μαζί του!
Κοντονής: «Ξεπερνάνε τους χειρότερους φόβους μου»
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο μεταξύ, σχολίασε το γεγονός ότι πέντε από τους 25 (;) κατηγορουμένους στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι μέλη πειθαρχικών επιτροπών. «Οι τελευταίες δικαστικές εξελίξεις ξεπερνάνε και τους χειρότερους φόβους μου, υπό την έννοια ότι οι πρώτοι οι οποίοι κλήθηκαν από τον ανακριτή να καταθέσουν, μάλλον να απολογηθούν -έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη-, είναι αυτοί οι οποίοι αποτελούσαν τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, είναι αυτοί που διορίζονταν από την ΕΠΟ για να απονέμουν δικαιοσύνη και δυστυχώς είναι συνταξιούχοι δικαστές και δικηγόροι εν ενεργεία και διαιτητές» σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού και συμπλήρωσε: «Δηλαδή εκεί που εντοπίσαμε το πρόβλημα, μέσα σε διάστημα 60 ημερών, ήρθε συγκυριακά η ποινική δικαιοσύνη για να πει ότι εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διά της ασκήσεως ποινικών διώξεων σε αυτά τα πρόσωπα».
Από εβδομάδα το «koriopolis»
Στο σκάνδαλο «koriopolis» οι δικηγόροι των 164 κατηγορουμένων (για τους 90 από τους οποίους υπάρχει απαλλακτική πρόταση από τον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιο) ούτε χθες πήραν την εισαγγελική πρόταση στα χέρια τους, αν και πήγαν στα δικαστήρια με αποθηκευτικά στικάκια usb στα χέρια! Οπως τους ειπώθηκε, ο εισαγγελέας χρειάστηκε να κάνει κάποιες διορθώσεις, καθαρά τυπικού χαρακτήρα και όχι ουσίας, που δεν αφορούν δηλαδή προσθαφαιρέσεις ονομάτων, και τους ζητήθηκε να ξαναπάνε την ερχόμενη εβδομάδα.
Πηγή: sentragoal.gr