Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2015 16:48

Πρόεδρος Καβάλας: «Σπρώχνεται ο Πανσερραϊκός, μακάρι στην Super League o Άρης!»

Γράφτηκε από τον

Λάβρος κατά του Πανσερραϊκού και υπέρ του Άρη, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Καβάλας, Παναγιώτης Γιορμπαλίδης, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.


Ο παράγοντας των «αργοναυτών» εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα των Σερρών ευνοείται από τη διαιτησία, ενώ παράλληλα είπε πως θα χαρεί με ενδεχόμενη άνοδο των κίτρινων στην Football League.
Εμείς να θυμίσουμε οτι η Καβάλα υποδέχεται σε λίγες αγωνιστικές τον Πανσερραϊκό, ενώ αργότερα φιλοξενείται από τον Άρη στο Βικελίδης.
Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλ. Μετρόπολις»:
Για το αν γνωρίζει ότι θέση ανόδου μπορούν να εξασφαλίσουν και οι δεύτεροι κάθε ομίλου: «Kατά πάσα πιθανότητα ανεβαίνει κι ο δεύτερος. Δεν μου το είπε κάποιος υπεύθυνος, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα. Από αυτά που συζητιούνται. Με βάση τα γεγονότα που γίνονται με τις ομάδες. Αυτά βλέπω. Αν δεν κάνω λάθος επτά ομάδες της Β΄Εθνικής δηλώνουν αδυναμία. Από αυτό σκέφτομαι για δεύτερη θέση».
Για την μάχη της ανόδου: «Η Καβάλα έχει ένα καλό σύνολο, όπως και ο Άρης. Βλέπω να γίνεται πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Σίγουρα ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Του εύχομαι την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, όπου ανήκει όπως και στην Καβάλα και τον Πανσερραϊκό. Θέλω μόνο να είναι καθαρό. Βλέπω κάποιες ομάδες της Γ΄Εθνικής να μην κερδίζουν με την αξία τους.
Δείτε για παράδειγμα το παιχνίδι Βυζάντιο-Πανσερραϊκός.Μία διαιτησία που έπαιζε 100-0 τον Πανσερραϊκό από το 70' και μετά. Ήταν εντεταλμένος κατά τη γνώμη την δική μου να κερδίσει τον Πανσερραϊκό. Είδα έναν Πανσερραϊκό μέσα στον Άρη. Ποιος Πανσερραϊκός; Είδα έναν Πανσερραϊκό που δεν μπήκε στην περιοχή του Άρη. Τον σπρώχνουν».
Πηγή: sentragoal.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ