Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2015 11:20

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ: Επαιξαν για αυτούς που έχουν φύγει από τη ζωή

Γράφτηκε από τον

Οπως κάθε χρόνο τη Μ. Πέμπτη, έτσι και χθες οι παλαίμαχοι των Πρασίωνν Πουλιών και του Απόλλωνα Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» προκειμένου να παίξουν ποδόσφαιρο για να τιμήσουν τη μνήμη των παραγόντων, προπονητών, παικτών και φιλάθλων που έχουν φύγει από την ζωή.


Στο φετινό ραντεβού υπήρξε και τρίτη ομάδα, καθώς έδωσαν το παρών και οι παλαίμαχοι του Ασπροχώματος
Πριν την έναρξη των αγώνων έγινε τρισάγιο και κρατήθηκε εντός λεπτού ενώ δόθηκε από μια εικόνα στους αρχηγούς των τριών ομάδων.
Αρχικά έπαιξε ο Απόλλωνας Καλαμάτας με τα Πράσινα Πουλιά (0-0 το αποτέλεσμα) και στην συνέχεια ο Απόλλωνας με το Ασπρόχωμα (2-0 νίκησε το Ασπρόχωμα με γκολ των Κοκορόγιαννη και Νάτση).
Διαιτητές ήταν οι Χρονόπουλος, Κοσσάρης και Μανωλόπουλος.
Για τα Πράσινα Πουλιά έπαιξαν οι Μαρκάκης, Μπαμπαλής, Μπότης, Ι. Γκούζος, Γκούζος, Τζανετέας, Θειακός, Αναστασόπουλος, Σταθόπουλος, Πολίμος, Μαυρέας και Κουλούρης.
Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι Κουτίβας, Γρηγορόπουλος, Αναστασόπουλος, Φιλίππου, Γαϊτάνης, Τσακαλάκος, Λαμπρόπουλος, Αγγουράς, Μπαχράμης, Μπαρμπίτσας, Θειακός, Κουραμπάς, Κελαράκος, Κουρής.
Για το Ασπρόχωμα έπαιξαν οι Γιαλελής, Γ. Χριστόπουλος, Μπάμπαλης, Φασουλής, Βαλαβάνης, Νάτσης, Γ. Ηλιόπουλος, Ι. Ηλιόπουλος, Κοκορόγιαννης, Σωτηρόπουλος, Αναστασόπουλος.