Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 16:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επιστροφή στο γήπεδο μετά την 7μερη άδεια

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επιστροφή στο γήπεδο μετά την 7μερη άδεια

Μετά από εφταήμερη άδεια οι παίκτες της Καλαμάτας επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο.

Η προπόνηση γίνεται αυτή την ώρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Μένει βέβαια να δούμε πόσοι θα… επιστρέψουν, μιας και η "Μαύρη Θύελλα" έχει την Κυριακή ρεπό, ενώ έχει ξεμείνει από στόχους στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Το επόμενο επίσημο ματς είναι στις 26 Απριλίου με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη. Γι' αυτό και την προσεχή Κυριακή θα δοθεί φιλικό ματς με τον Αίαντα στο Στάδιο (5 μ.μ.).  Πρόθεση του Μιχάλη Καβαλιέρη,  που πέρασε το Πάσχα στην Αθήνα, είναι να δοθεί ένα ακόμα φιλικό την προσεχή Τετάρτη. Ετσι χθες το βράδυ οριστικοποιήθηκε και δεύτερο φιλικό με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας που θα γίνει επίσης στο Δημοτικό Στάδιο στις 22 Απριλίου στις 5 το απόγευμα.
Θυμίζουμε ότι ο Νιφορόπουλος έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Αιολικό, ενώ ο Πάππος έχει υποστεί διάστρεμμα.

Εν αναμονή εξελίξεων

Στο διοικητικό κομμάτι, δεν υπάρχει εξέλιξη, σχετικά με το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Χρήστου Βρακά- που σύμφωνα με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο -επιθυμεί  να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.
Ο επίτιμος πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" είχε τηλεφωνική επικοινωνία (τη Μεγάλη Εβδομάδα) με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει ραντεβού των δύο πλευρών.