Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 17:03

Κυπαρισσία: "Να μην χύσουμε στο τέλος την… καρδάρα", λέει ο Μαντζούνης εν όψει Παμίσου

Γράφτηκε από τον

Ημέρα χαράς ή αν θέλετε επιβράβευσης των κόπων μιας χρονιάς είναι το Σάββατο για την Κυπαρισσία, καθώς στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον Πάμισο θα γιορτάσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α' τοπική.

Η απονομή του κυπέλλου θα γίνει μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ η διοίκηση ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, με τα βεγγαλικά να κάνουν τη… νύχτα μέρα.
Ο Αλέξης Μαντζούνης δεν σκέφτεται πάντως τη φιέστα, αλλά τα ρεκόρ. Διότι η Κυπαρισσία μπορεί να έχει κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση, αλλά κυνηγά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πολλά και εντυπωσιακά ρεκόρ.
Το πιο σημαντικό να πάρει τον τίτλο αήττητη (26 νίκες, 3 ισοπαλίες).  Θέλει ακόμα να κάνει το απόλυτο στην έδρα της (μετρά 14 νίκες σε ισάριθμα ματς με γκολ 41-1), αλλά και το απόλυτο σ' έναν γύρο (δεν έχει χάσει βαθμό στο β΄ γύρο).  Με νίκη θα κάνει επίσης ρεκόρ βαθμών στην Α' τοπική, ενώ θα έχει κερδίσει και όλες τις ομάδες. Στόχος  ακόμα να αναδείξει και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας.  Ο Φώτης Παναγόπουλος με 25 γκολ είναι το ακλόνητο φαβορί, μιας και ο Μάριος Μπιτσάνης του Απόλλωνα Καλαμάτας έχει 22 γκολ.
"Ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί, αλλά είναι κρίμα να χάσουμε τα υπόλοιπα στο τελευταίο ματς. Να μην χύσουμε στο τέλος την καρδάρα. Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι και μετά θα σκεφτούμε τη φιέστα. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Παίζουμε παντού και πάντα για τη νίκη με σεβασμό στον αντίπαλο. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των παιδιών", δηλώνει στο "Ν" ο προπονητής των φετινών πρωταθλητών.
Η προετοιμασία για τον Πάμισο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Τα μόνα προβλήματα είναι ο στρατευμένος Ζαφείρης και ο τραυματίας Μπακόπουλος. Ο στρατευμένος Θεοδωρακόπουλος εξασφάλισε άδεια και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.