Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2015 18:50

Η μάχη της παραμονής στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον
Η μάχη της παραμονής στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής

Στην τελική ευθεία εισέρχεται πλέον το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής στον 3ο όμιλο.

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος Πανελευσινιακός και Παναργειακός ισοβαθμούν στην κορυφή με τον πρώτο να έχει όμως προβάδισμα, αφού έχει να δώσει ένα ματς περισσότερο, ενώ στην ουρά είναι γνωστές οι 3 από τις πέντε ομάδες που θα υποβιβαστούν. Η Κύμη και ο Μανδραϊκός που έχουν αποχωρήσει και ο Αστέρας Μαγούλας. Στις άλλες δύο ανεπιθύμητες θέσεις βρίσκονται η Αχαϊκή και ο Ερμής Κιβερίου που δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο. Αφενός γιατί απέχουν 5 και 3 βαθμούς αντίστοιχα, από τη 10η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και αφετέρου γιατί οι αντίπαλοί τους έχουν να πάρουν αρκετά παιχνίδια στα... χαρτιά.
Συγκεκριμένα η Αχαϊκή (24 βαθμούς) θα δώσει μάλιστα 4 αγώνες, μιας και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Αν κάνει το απόλυτο με Αστέρα Μαγούλας, Βύζαντα Μεγάρων, Μανωλάδα και Ζακυνθιακό, θα φθάσει τους 36 βαθμούς.
Η Βάρδα (29 βαθμοί) που είναι μία από τις δύο ομάδες που κυνηγά θα πάει ξεκούραστα στους 35 παίρνοντας το τρίποντο με Μανδραϊκό και Κύμη. Θα θέλει δηλαδή μία νίκη στα τρία ματς με Αιολικό, Λουτράκι και Παναρκαδικό για να την περάσει.
Η δεύτερη ομάδα είναι ο Βύζας (29 βαθμούς). ο οποίος όμως έχει να πάρει και αυτός στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τη Κύμη. Οπότε φθάνει τους 32 και θα παίξει ακόμα με Αχαϊκή, Ζακυνθιακό, Πανελευσινιακό και Ερμή Κιβερίου.
Ο τελευταίος (26 βαθμοί) δεν έχει ρίξει ακόμα... λευκή πετσέτα, αλλά θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να ξεπεράσει τον Βύζαντα. Εχει και αυτός να πάρει στα χαρτιά την Κύμη και να παίξει εκτός με Λουτράκι, εντός με Παναρκαδικό, Βύζαντα Μεγάρων και εκτός με Ζακυνθιακό.