Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 09:53

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ο Χρήστος Βρακάς εξηγεί στο "Νοtosport" τους λόγους που δεν μπορεί να αναλάβει τώρα την ομάδα

Γράφτηκε από τον

Το όνομα του Χρήστου Βρακά έγινε γνωστό το τελευταίο διάστημα στους φίλους της "Μαύρης Θύελλας" από τον Λυκούργο Γαϊτανάρο ο οποίος έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του Έλληνα επιχειρηματία να αναλάβει την διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας.


Πράγματι, ο κ. Βρακάς που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις ΗΠΑ και έχει κατοικία στην Μεσσηνία, συζήτησε για το παραπάνω ενδεχόμενο με τον επίτιμο πρόεδρο της Μεσσηνιακής ομάδας, με τον οποίο συναντήθηκε αρκετές φορές τον τελευταίο μήνα.
Ωστόσο σε χθεσινές του δηλώσεις στο "Νotosport" τόνισε πως τελικά δεν πρόκειται να κάνει κίνηση το φετινό καλοκαίρι. Από την σύντομη κουβέντα μαζί του καταλάβαμε πως ο Έλληνας επιχειρηματίας, ενδιαφέρθηκε, μάζεψε πληροφορίες για την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο και κατέληξε πως θα είναι σε θέση να κάνει το βήμα, μόνο όταν θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.
«Πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς μου να αναλάβω την Καλαμάτα και μίλησα με τον Λυκούργο για την ομάδα. Ωστόσο είδα πως οι απαιτήσεις είναι τέτοιες που πρέπει να είμαι συνέχεια στην Ελλάδα για να μπορέσω να οδηγήσω όπως πρέπει την ομάδα, κάτι που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο», τόνισε ο κ. Βρακάς που άφησε πάντως ανοικτό παράθυρο για το μέλλον: «Αυτή την περίοδο προσπαθώ να μειώσω τις υποχρεώσεις μου στην Αμερική. Όταν γίνει αυτό θα τα ξαναπούμε… Ίσως του χρόνου ή σε μερικά χρόνια», κατέληξε.
Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να έμπαινε μαζί με άλλους στην ομάδα τόνισε: «Έχω το κεφάλαιο και την γνώση να διοικήσω ο ίδιος μια ομάδα, όχι όμως και την ποδοσφαιρική γνώση. Θεωρώ όμως ότι έχω την εμπειρία να επιλέξω τους κατάλληλους ανθρώπους για το κομμάτι αυτό».
Όσον αφορά την γνωριμία με τον Ράλλη και το αν η τελική του απόφαση οφείλεται σε πιθανά… εμπόδια που βρήκε από την τωρινή διοίκηση, ο κ. Βρακάς ξεκαθάρισε: «Τον κ. Ράλλη τον είδα για πρώτη και τελευταία φορά μέχρι σήμερα στο ματς που είχα παρακολουθήσει στο Δημοτικό Στάδιο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η απόφαση μου είναι καθαρά προσωπική για τους λόγους που εξήγησα και δεν έχει καμιά σχέση με την διοίκηση της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα να πάνε όλα καλά και να την δούμε γρήγορα στα μεγάλα σαλόνια είτε με την παρούσα διοίκηση είτε αν βρεθεί κάποιος άλλος να αναλάβει…».
Στο ίδιο κλίμα ήταν και η δήλωσε που απέστειλε στα ΜΜΕ το βράδυ ο κ. Βρακάς, στην οποία τόνιζε ότι δεν μπορεί να αναλάβει ακόμη την ομάδα καθώς δεν μπορεί να προσδιορίσει τον χρόνο παραμονής του εδώ και έκλεισε λέγοντας "καλή πορεία και θα μιλήσουμε πολύ γρήγορα».