Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 10:26

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Μεγάλα παιχνίδια σε Σπάρτη, Τρίπολη και Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στην δράση σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής από τα οποία ξεχωρίζουν τα Σπαρτιατικός - ΓΣ Μεσσήνης, Συλλογος Δρομέων - Καλαμάτα '80, Λακωνικός Κρόνος - ΑΕ Σπάρτης και Διωνας Κυπαρισσίας - Ατλας.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια του διημέρου είναι Παναθηναϊκός-ΝΟ Πύλου και Γύθειο-Νεοχώρι. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Με το πολύ ενδιαφέρον από κάθε άποψη παιχνίδι της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας Σπαρτιατικός - ΓΣ Μεσσήνης - το οποίο θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης με διαιτητικό δίδυμο τους Ταβουλαρέα-Δούβρη - ανοίγει και επίσημα το αγωνιστικό διήμερο της Α' κατηγορίας.
Σε αυτή λοιπόν την συνάντηση οι δύο αντίπαλοι στην προσπάθεια διεκδίκησης της επιτυχίας θα παραταχθούν πλήρης γεγονός σίγουρα θετικό για το θέαμα που μπορούν να παρουσιάσουν σε όσους βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού της Λακωνικής πρωτεύουσας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Μεγάλο όμως παιχνίδι θα γίνει στις 7.30 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης μεταξύ του εκ των δεύτερων της βαθμολογίας Συλλόγου Δρομέων και της πρωτοπόρου Καλαμάτας '80. Αγωνιστικά και εδώ οι δύο αντίπαλοι στην προσπάθεια διεκδίκησης της επιτυχίας θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα στοιχείο αρκετά σημαντικό για τα πλάνα των τεχνικών τους Μιχάλη Βερβαινιώτη των Δρομέων και Δημήτρη Αβδάλα της Καλαμάτας '80.
Πρώτος ρέφερι του αγώνα, που σίγουρα θα παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι των ομάδων και όχι μόνο, θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Νάστος.

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το δικό του ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους που έχουν ελπίδες σωτηρίας, έχειέχει σίγουρα και το παιχνίδι του Λακωνικού Κρόνου με την ΑΕ Σπάρτης. Ανοικτό και εδώ το θέμα της κατάκτησης των δύο βαθμών της νίκης αφού παρά την "ανάγκη" των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν και αυτοί την επιτυχία για λογαριασμό τους. Διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης που θα αρχίσει στις 8 το βράδυ είναι οι Ταβουλαρέας και Γεωργόπουλος.

ΓΥΘΕΙΟ - ΝΕΟΧΩΡΙ

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών αναμένεται να ψάξει με όλες τις  δυνάμεις του το Γύθειο αύριο το μεσημέρι στις 4 στο κλειστό του Βλαχιώτη κόντρα στο ικανό για όλα τα αποτελέσματα Νεοχώρι. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να έχουν τους περισσότερους από τους ετοιμοπόλεμους αυτήν την περίοδο αθλητές τους, οπότε η εικόνα της αναμέτρησης που θα σφυρίξουν οι Δούβρης, Τσούβαλης μπορεί να προσφέρει καλό θέαμα σε όσους βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού.

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΤΛΑΣ

Την νίκη που αποτελεί μονόδρομο για τις όποιες ελπίδες σωτηρίας του ανήκουν θα διεκδικήσει ο Δίωνας Κυπαρισσίας αύριο το απόγευμα στις 6 στο γήπεδο του κόντρα στον Ατλα Καλαμάτας. Τον αγώνα  θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Νάστος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Κυπαρισσίας, στις 6, θα γίνει στο κλειστό της Μεσσήνης η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον ΝΟ Πύλου. Προβάδισμα για την νίκη σε αυτήν την συνάντηση που θα σφυρίξουν οι Καρδαράς, Μπακετέας έχουν οι πράσινοι, αλλά και οι Πυλιώτες αναμένεται να κάνουν την δική τους για το θετικό αποτέλεσμα προσπάθεια.