Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 17:17

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ 0-1: Κρίθηκε στο γρήγορο γκολ του Διονυσόπουλου

Γράφτηκε από τον

Ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος υπέγραψε τη χθεσινή νίκη της Εράνης στο "Στ. Παπαδόπουλος", καθώς με το γκολ που σημείωσε μόλις στο 5ο λεπτό, έδωσε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Μεσσηνιακού στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Α' τοπικής.


Πλέον η παραμονή της φιλιατρινής ομάδας θα ξεκαθαρίσει μέσα από αγώνα μπαράζ που θα δώσει με τον Αστέρα Αρφαρών με τον οποίο ισοβάθμησε στη 13η θέση με 33 βαθμούς. Βέβαια οι δύο παραπάνω ομάδες θα ελπίζουν να καταφέρει η πρωταθλήτρια Κυπαρισσία να κερδίσει την άνοδό της στην Γ' εθνική, μέσα από τους αγώνες μπαράζ που θα δώσει με τις αντίστοιχες ομάδες των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας, έτσι ώστε αμφότερες να συνεχίσουν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας.
Σε ό,τι αφορά το χθεσινό ματς, που έγινε σε έναν βελτιωμένο αγωνιστικό χώρο, αλλά όχι και ιδανικό για να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και προσπάθησαν να διεκδικήσουν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη. Οι δύο ομάδες μετά το 0-1 που ήρθε νωρίς, είχαν τις ευκαιρίες για να σημειώσουν γκολ και να φτάσουν στη νίκη, όμως οι Σκαλαίος και Αθανασόπουλος έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και γλίτωσαν τις εστίες τους από την παραβίαση.
Στο 35' ο Πουλάκος "έκλεψε" την μπάλα από τον Γιαννακόπουλο και ενώ έφευγε μόνος του για την αντίπαλη εστία με πολλές πιθανότητες να σκοράρει, έβγαλε την μπάλα πλάγιο γιατί είχε τραυματιστεί ο Αλμπαν, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος στο χώρο του κέντρου.
Στο 5' κάθετη πάσα του Σπυρόπουλου για τον Διονυσόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και παρά την πίεση από αμυντικό με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 12' μπροστινή μπαλιά του Κουκούτση για τον Σταματελόπουλο αυτός πρόλαβε πριν βγει η μπάλα άουτ και τη γύρισε στο πέναλτι, εκεί ο Κουλουράς σούταρε στην κίνηση και ο Αθανασόπουλος που εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία απέκρουσε με το ένα χέρι σωτήρια σε κόρνερ. Στο 28' ο Κουκούτσης έκανε την μπροστινή πάσα για τον Πουλάκο, αυτός με το τακουνάκι έβγαλε σχεδόν μόνο του τον Σταματελόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο Αθανασόπουλος με τα πόδια σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 29' μπροστινή μπαλιά Αρβανίτη για τον Σταματελόπουλο, αυτός τη γύρισε προς τα πίσω για τον Κουρέα, που σούταρε αμέσως θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Αθανασόπουλο, όμως ο τελευταίος άπλωσε το χέρι του και κατάφερε να βρει την μπάλα όσο έπρεπε στέλνοντας την να περάσει κόρνερ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 48' ο Σπυρόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Διονυσόπουλο, αυτός βγήκε μόνος απέναντι στο Σκαλαίο έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Μεσσηνιακού στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 71' φάουλ του Κεράνη από τα πλάγια στο πίσω δοκάρι πετάχτηκε ο Διονυσόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75' ο Πετρόγιαννης επιχείρησε τη σέντρα για τον Διονυσόπουλο, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία και ο Σκαλαίος εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ γλιτώνοντας την ομάδα του από πιθανό γκολ. Στο 89' μακρινό σουτ του Κεράνη, ο Σκαλαίος έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.
Εύκολο έργο είχαν οι Αλεξέας, Λάμιας, Σερεμέτης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Κουλουράς (56' Μερκούρης), Στ. Γαβράς, Πανταζής, Αρβανίτης, Σταματελόπουλος, Δ. Δημόπουλος, Κουρέας (67' Μανωλόπουλος), Πουλάκος, Κουλόπουλος (67' Μπούνας), Κουκούτσης.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Πετρόγιαννης, Γιαννακόπουλος, Μπαστακός, Κώτσος, Σπυρόπουλος (74' Φλέσσας), Χότι (60' Κίτος), Διονυσόπουλος (79' Γεωργακόπουλος), Κεράνης, Αλμπαν.