Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 18:49

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 4-4: Ισοπαλία με αγγλικό σκορ στο ανακαινισμένο γήπεδο του Μεμί

Γράφτηκε από τον

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κορώνης, όπου ο τοπικός Ακρίτας και ο Εθνικός Μελιγαλά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 4-4!


Στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση και τελευταία για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στο ανακαινισμένο γήπεδό του, ο Ακρίτας Κορώνης και ο Εθνικός Μελιγαλά διεκδίκησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα από την αρχή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Τελικά οι παίκτες των δύο ομάδων φρόντισαν να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με τις πολλές ευκαιρίες, αλλά και τα 8 γκολ που πέτυχαν, αλλά δεν κατόρθωσαν να βοηθήσουν τις ομάδες τους ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 3' ο Τσάνι με κεφαλιά. Ο Εθνικός απάντησε γρήγορα και πήρε προβάδισμα στο σκορ με 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του α' ημιχρόνου. Αρχικά στο 6' ο Μουρούσιας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 9' ο Λάγιος με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 60' ο Ι. Κουτσουμπός με σουτ ισοφάρισε για την Κορώνη σε 2-2 και στο 79' ο Μουτζούρης με τον ίδιο τρόπο την έβαλε μπροστά στο σκορ με 3-2. Στο 81' ο Καραγιάννης "έκοψε" την μπάλα στον Μουρούσια και αυτός με πλασέ σημείωσε το 3-3. Στο 82' από κάθετη πάσα του Καραγιάννη ο Θανόπουλος με σουτ πέτυχε το 3-4. Το τελικό 4-4 διαμόρφωσε στο 90' Α. Μάραντος με σουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές την Στ. Τσαούση και τον Ταβουλαρέα.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Δ. Σπυρόπουλος, Κυριόπουλος, Πέτσι, Παναγιωτόπουλος, Σ. Μπλάνας, Κουτσολίας, Τσάνι, Ι. Σταμάτης (71' Λ. Τσιριγώτης), Α. Μάραντος, Μουτζούρης, Κ. Μάραντος (46' Ι. Κουτσουμπός).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Πιτσιλής (74' Παυλάκος), Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Δικαίος (58' Μουστάκας), Μπαλαλάς, Λάγιος (62' Γερμάνης), Καραγιάννης, Μουρούσιας.