Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 17:47

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ψάχνουν λύση για το χρέος - Σύσκεψη την Τετάρτη στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Το πρωτάθλημα της Α' τοπικής ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον Πάμισο να τερματίζει στη δεύτερη θέση.


Οι αιτίες της απώλειας του τίτλου, αλλά και ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός θα συζητηθούν τον επόμενο μήνα στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.
Στην παρούσα φάση αυτό που ενδιαφέρει τη διοίκηση είναι να βρεθεί λύση με το παλιό χρέος (από το 1997) που υπάρχει στην εφορία και το οποίο έχει φθάσει τις 55.000 ευρώ.
Γι' αυτό και αύριο Τετάρτη θα γίνει  σύσκεψη της διοίκησης στις 8.30 το βράδυ (σε αίθουσα του δημαρχείου Μεσσήνης),  ώστε με τις νέες ρυθμίσεις να πληρώσει ο Πάμισος το πρόστιμο και να απαλλαγεί από αυτόν τον βραχνά.
"Τώρα είναι ευκαιρία να επιλυθεί αυτό το θέμα που βασανίζει την ομάδα από το 1997 και όλες οι διοικήσεις από τότε δίνουν μάχη για τη διαχείριση του χρέους. Αν δεν το κάνουμε τώρα, ο Πάμισος δεν θα έχει μέλλον σαν ομάδα", λέει ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης για την αυριανή σύσκεψη. Για το θέμα έχει ενημερωθεί φυσικά και ο πρόεδρος Δημήτρης Αντωνόπουλος που βρίσκεται στο εξωτερικό και είναι αβέβαιο αν θα είναι αύριο το βράδυ στη Μεσσήνη. Η έλευση του νεαρού επιχειρηματία θα δρομολογήσει πάντως εξελίξεις στον Πάμισο, που παρά το ότι είχε 4 βαθμούς διαφορά από την Κυπαρισσία στο φινάλε του πρώτου γύρου, έχασε το πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο ματς της σεζόν  δεν έδωσαν το "παρών" οι Κυριακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αντ και Ι. Καλογερόπουλος, Σεϊτάι, Ι. Τρίψας και Φιλόπουλος.